.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

refugiati-5-620x264Invadarea Europei de valuri de mii de refugiați ar putea fi rezultatul unei ”depopulări strategice” a Siriei, plan gândit de oponenții regimului de la Damasc, afirmă fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, ne informează activenews.ro
Organizația WikiLeaks a scotocit prin celebrele sale cablograme diplomatice și a descoperit ”o speculație interesantă privind mișcarea refugiaților”, susține Assange într-un interviu pentru site-ul grec  ThePressProject.
Speculația era următoarea: ”Uneori, opozanți ai unui regim se pot angaja într-un proces de depopulare strategică, care înseamnă scăderea capacității de luptă a unui guvern”, a explicat fondatorul WikiLeaks., adăugând că, în mod special, cei care fug în aceste zile din Siria sunt cei din clasa mijlocie. Ei se bazează pe faptul că cunosc o limbă străină, au ceva bani și unele legături.
Concret, spune Assange, cei care iau calea refugiului sunt ingineri, manageri și funcționari, ”exact cei de care este nevoie pentru funcționarea unui guvern”.
Assange spune că sirienii au fost încurajați să-și părăsească țara de către germani, care le-au spus că ”sunt gata să accepte mulți refugiați și de către Turcia, care a acceptat până acum aproape 3 milioane de migranți, lucru care a condus clar la slăbirea guvernului de la Damasc.
Conform acelorași cablograme invocate de jurnalistul australian, aflat de trei ani în sediul Ambasadei Ecuadaorului la Londra, Siria nu este unicul caz de migrație folosit ca armă, din istoria recentă. In timpul războiului din Irak, Suedia spunea că SUA considerau că ”acceptarea refugiaților irakieni făcea parte din contribuția sa”.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .