.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Analistul politic Andrei Safonov, fost deputat in Parlamentul Republicii Moldova, este de parere ca a venit momentul potrivit pentru dezmembrarea Romaniei.

Intr-un comentariu pe site-ul nr2.ru, Safonov sustine ca, in cadrul unei intalniri la Cernauti, Ucraina si Rusia vor avea o discutie despre coordonarea eforturilor de lupta impotriva “expansionismului romanesc”.

“Faptul ca la 13-14 ianuarie la Cernauti va avea loc o intalnire a ministrilor de Externe a Ucrainei si Rusiei – Leonid Kozhar si Serghei Lavrov – nu este intamplator. Romania are pretentii pentru nordul Bucovinei. Asa ca pe langa reglementarea transnistreana nu este exclus ca Moscova si Kievul vor discuta si despre coordonarea eforturilor de lupta contra expansionismului romanesc”, scrie analistul politic, potrivit adevarul.ro.

Safonov este de parere ca va fi dificil pentru Rusia si Ucraina sa obtina rezultate impotriva “urmasilor lui Ion Antonescu”, intrucat Romania beneficiaza de aliati puternici precum UE, SUA si NATO.

“Trebuie sa spunem deschis: singurul mod de a scapa odata si pentru totdeauna de pericolul romanesc – aceasta este incetarea existentei statului roman si disparitia sa de pe harta politica a lumii”, afirma Safonov.

Analistul politic vorbeste si despre cum poate fi distrus statul roman. Acesta este de parere ca toate statele (Rusia, Ucraina, Serbia, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova) care au avut de suferit din cauza Romaniei ar trebui sa-si uneasca eforturile pentru “aceasta cauza nobila”.

Drept urmare, Moldova din teritoriul romanesc ar urma sa se uneasca cu Republica Moldova sau sa devina un stat independent, Ucraina ar incorpora regiunile unde locuiesc ucrainieni, iar Rusia ar putea institui un patronaj asupra minoritatii ruse din Romania.

Safonov considera ca Ungaria are tot dreptul sa preia “pamanturile sale istorie” (Transilvania), iar Bulgaria ar urma sa indexeze o parte din Dobrogea.

In acest fel, s-ar crea premise pentru restabilirea Valahiei, care ar putea reveni la monarhie, dar nu sub conducerea Regelui Mihai, mai precizeaza analistul politic.

Concluzia lui Safonov este la fel de “spectaculoasa”. El considera ca, astfel, Romania s-ar transforma din vanator in vanat, iar singura solutie pentru o viata mai linistita in regiune ar fi disparitia de pe harta lumii a statului roman.

sursa si foto: 9AM

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .