.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Greg Smith, director executiv la Goldman Sachs Londra, a demisionat de la banca, dupa ce a publicat o scrisoare deschisa in care denunta “falimentul moral” al sefilor bancii si practicile acestora, care nu tin niciodata cont de interesele clientilor, scrie The Guardian. Greg Smith sustine, in scrisoarea sa publicata miercuri de New York Times, ca abaterile de la moralitate pun in pericol “supravietuirea pe termen lung” si marturiseste ca “s-a saturat” de colegii sai, care ii numeau pe clientii bancii “marionete”.

Greg Smith, care paraseste Goldman Sachs dupa 12 ani, el lucrand mai intai la New York si apoi la Londra, dezvaluie in scrisoare ca fostii sai colegi se refereau la clienti ca la “marionete”, inclusiv in mail-urile interne.

“Am participat la sedinte in cadrul carora nu se vorbea nici macar un singur minut despre cum am putea ajuta clientii, ci despre cum puteam sa obtinem cat mai multi bani de pe urma lor”, a mai povestit fostul angajat al Goldman Sachs.

“Am realizat ca trebuie sa plec de acolo atunci cand mi-am dat seama ca nu ii mai pot privi in ochi pe studenti, spunandu-le cat de grozav este sa lucrezi acolo. Leadership-ul ar trebui sa se bazeze pe idei si pe cum sa faci lucrurile cat mai bine. Astazi s-a ajuns sa fii promovat in pozitii influente doar daca faci destui bani pentru firma la care lucrezi”, incheie Greg Smith.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .