.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

isis_68079100Un jihadist german care a fugit din gruparea Statul Islamic dupa ce a fost martor al decapitarilor si executiilor din Siria, sustine ca gruparea incearca sa puna la cale un atac terorist coordonat pe intreg teritoriul Europei. In varsta de 27 de ani, fostul militant se identifica doar drept Harry S. El sustine ca i s-a cerut lui, dar si altor luptatori straini, sa „aduca jihadul in tara de origine”, scrie The Independent, citat de ziare.com. „Ei vor ceva care sa se intample peste tot in acelasi timp”, a povestit barbatul. Harry S. a acordat un interviu presei germane din inchisoare, unde este interogat de politie si serviciile de informatii, dupa ce a fost arestat la aeroportul din Bremen, la reintoarcerea in Germania, in iulie. Barbatul sustine ca a fugit din Statul Islamic dupa trei luni deoarece nu suporta butalitatea gruparii. El povesteste acum politiei tot ce stie despre jihadisti. Fostul extremist a aparut intr-o inregistrare video de propaganda a Statului Islamic in mai, la scurt timp dupa ce gruparea a ocupat orasul antic Palmira. Imbracat in camuflaj, barbatul purta steagul Statului Islamic. Imaginea sare la militanti vorbitori de germana care le solicita sustinatorilor sa ii ucida pe „necredinciosi” si impusca in cap doi prizonieri. Dupa ce a plecat in Siria, Harry S. sustine ca a condus executii in masa si a tinut sesiuni saptamanle de indoctrinare, in Raqqa. Harry S. este acuzat ca a facut parte dintr-o grupare terorista si risca o lunga sedere in inchisoare daca va fi condamnat. Avocatul sau sustine ca barbatul nu a participat direct la atrocitati ci a fost un „lacheu care si-a permis sa fie inselat de propaganda Statului Islamic si s-a inselat pe sine insusi”. Serviciul de informatii german crede ca peste 700 de germani s-au alaturat Statului Islamic in Irak si Siria.

sursa si foto:  http://www.nasul.tv

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .