.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Turnul-eifel-militari-620x264Astăzi președintele Franței și liderii acestei țări amenință Statul Islamic și se pregătesc pentru un război masiv în Siria. În același timp, fac raiduri în cartierele pariziene unde există comunități mari de musulmani care trăiesc, într-un anumit sens, în afara legilor țării. Aici cartiere întregi sunt sub controlul juhadiștilor. Aici legea Sharia se impune în chiar inima Franței! Cum e posibil așa ceva?

Multiculturalismul agresiv, promovat de statul francez ateu de decenii întregi, a făcut ca milioane de oameni din Orientul Apropiat și Africa să se stabilească în Franța. Problema nu este că acești oameni au venit aici, ci că ei nu s-au adaptat la cultura europeană (probabil că cei mai mulți nici nu și-au propus vreodată acest lucru), situație tolerată cu inconștiență sau reacredință de autoritățile globaliste care conduc acest stat european. Consecința este astăzi dezastruoasă pentru Franța. Raportul etnic și religios este într-o continuă schimbare și, în câteva generații, francezii nativi au toate șansele să devină minoritari în propria țară, cu atât mai mult cu cât politica europeană susține în continuare colonizarea arabă a Europei, amestecarea rasială a popoarelor ei. Personal, cred că nici măcar atentatele de la Paris nu vor opri această colonizare; cel mult o vor întârzia…

Pentru a avea o mai bună perspectivă asupra războiului religios din Franța și a problemelor uriașe pe care această țară și le-a creat cu propriile mâini, vă invit să citiți un fragment edificator din declarațiile poetului și dramaturgului român Matei Vișniec, stabilit de mulți ani în Franța:

Ne aflăm sub o formă de dictatură foarte subtilă, aceea a gândirii politice corecte. Iar uneori chiar şi intelectualii europeni, chiar şi intelectualii francezi nu au curajul să spună diverse adevăruri. În Franţa, de pildă, ceea ce se întâmplă în aceste cartiere, unde salafişti, unde Fraţii Musulmani, unde islamul radical şi-a instalat bazele şi a luat sub control şi tineri, şi spaţii să zicem fizice – pentru că unele cartiere pur şi simplu sunt sub controlul unor astfel de reţele invizibile uneori, aceste realităţi nu sunt nici foarte cunoscute şi nici nu se vorbeşte prea mult despre ele. Republica franceză nu a reuşit să-şi impună valorile în şcoli, n-a reuşit să-şi impună valorile, şi nici ordinea republicană, în unele cartiere. Din păcate, războaiele religioase sunt pe cale să revină în Europa. Ceea ce s-a întâmplat la Paris este o expresie a unui război religios” (Flux24.ro)

Până înainte de atentat, poliția franceză nici nu intra în anumite zone ale unor cartiere controlate de comunitățile musulmane, iar dacă totuși o făcea, se arunca cu pietre în mașinile organelor de ordine. Așadar, apare o întrebare de bun simț: înainte de a se război cu ISIS în Siria, oare Franța nu ar trebui să își facă ordine în propria ogradă? Vorba aia – aproape toți teroriștii care au îngrozit Franța sunt cetățeni francezi, crescuți la sân de Republica Franceză!!!

Daniel Roxin

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .