.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Peste 350 de persoane decedate, descoperite de cele 86 de primării din judeţul Vaslui în listele electorale permanente o dată cu memorandumul organizat de Guvern după referendumul din iulie apar în continuare în listele permanente şi pentru alegerile generale din 9 decembrie.

Potrivit datelor comunicate de către Prefectura Vaslui, listele electorale permanente pentru scrutinul din 9 decembrie vor cuprinde un număr de 367.502 persoane în judeţul Vaslui, cu 856 de alegători mai mulţi decât la alegerile locale din 10 iunie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe listele electorale permanente sunt incluse şi cele 359 de persoane decedate şi 567 de persoane cu domiciliul stabil în străinătate care au fost descoperite în urma verificărilor făcute de fiecare primărie în parte după referendumul din 29 iulie 2012.

Chiar dacă sunt, potrivit legii, organizatorii alegerilor, reprezentanţii Prefecturii Vaslui susţin că nu pot interveni pentru reactualizarea listelor electorale permanente, această responsabilitate revenind strict primăriilor din fiecare comună şi oraş în parte.

“Prin memorandumul organizat după referendumul din 29 iulie, s-a făcut o verificare a unui număr de nouă situaţii a persoanelor care se aflau în listele electorale permanente, cum ar fi cei decedaţi sau care au obţinut statutul de cetăţean român cu domiciliul în străinătate, însă nu s-a interveni efectiv asupra acestor liste. Potrivit hotărârilor de Guvern care fac referire la organizarea alegerilor generale din 9 decembrie, Instituţia Prefectului judeţului Vaslui nu are atribuţia de actualizare a listelor electorale permanente, această obligaţie revenind primarilor şi serviciilor de evidenţă a persoanelor din subordinea lor”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Maria Costea.

Potrivit sursei citate, Prefectura Vaslui ar fi atras atenţia într-o şedinţă publică tuturor primarilor şi secretarilor de primării din judeţ că au obligaţia de a reactualiza listele permanente pentru alegerile generale din 9 decembrie 2012.

sursa si foto: RL

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .