.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Rudele, prietenii şi numeroase staruri au adus un ultim omagiu cântăreţei Whitney Houston, sâmbătă seară, în cadrul unei ceremonii funerare publice, organizată la biserca baptistă New Hope din Newark, care a luat forma unei celebrări a vieţii şi a talentului artistei decedate.

În biserica baptistă în care Whitney Houston a început să cânte gospel, ca solistă în corul condus de mama ei, Cissy, s-au adunat aproximativ 1.500 de invitaţi pentru a-şi aminti de cântăreaţă, prin muzică şi poveşti, întreaga ceremonie de peste trei ore fiind transmisă live de bbc.co.uk.

Ceremonia a fost deschisă printr-un discurs susţinut de pastorul Marvin Winans şi a continuat cu discursul susţinut de episcopul T.D. Jakes, după interpretarea unor cântece religioase de corul bisericii baptiste New Hope şi de New Jersey Mass Choir.

Apropiaţii cântăreţei au relatat diverse întâmplări din viaţa ei, au făcut glume într-o atmosferă relaxată şi au vorbit despre profundul sentiment religios care a animat întreaga existenţă a artistei.

Alicia Keys, deosebit de emoţionată, a rostit câteva cuvinte în memoria idolului ei dintotdeauna, Whitney Houston, şi a interpretat piesa “Send Me an Angel”, Stevie Wonder a cântat “Ribbon in the Sky” şi “Love’s in Need of Love Today”, iar R. Kelly a interpretat “I Look to You”. Muzicienii care au cântat în onoarea lui Whitney Houston, printre care s-au mai numărat şi interpretul de gospel Bebe Winans şi sora acestuia, CeCe, îi rosteau adesea numele printre versurile impregnate de un sentiment religios de speranţă.

“Suntem aici nu pentru a plânge pierderea noastră, ci pentru a celebra viaţa ei”, a declarat primarul oraşului Newark Cory Booker, adresându-se invitaţilor prezenţi în biserica New Hope.

“Amintirile sunt atât de puternice, dar muzica ei va fi cu noi pentru totdeauna. Avem multe motive pentru a fi bucuroşi”, a spus reverendul Jesse Jackson, prieten apropiat al familiei Houston.

Un discurs deosebit de elogios şi foarte personal a fost cel al mentorului artistei, producătorul muzical Clive Davis.

“Aştepţi o asemenea voce o viaţă întreagă. Aştepţi un asemenea chip, un asemenea zâmbet, o asemenea prezenţă timp de o viaţă. Şi când o singură persoană le întrupează pe toate, ei bine, îţi taie răsuflarea. Aşa m-am simţit eu în 1983…”, a spus Davis, spunând că, atunci, în mijlocul unui concert susţinut de mama lui Whitney într-un club, cântăreaţa de gospel şi R&B Cissy Houston, fiica acesteia a intervenit şi l-a uluit cu o interpretare a piesei “Greatest Love of All”.

“În trecut, fiecare hit pe care l-am împărţit, l-am împărţit cu o bucurie pură. Niciunuia dintre noi nu-i venea să creadă când a avut loc o explozie în toată lumea. Când a depăşit acel record de şapte piese consecutive pe primul loc, am simţit pur şi simplu neîncredere. (…) Nu a luat niciodată nimic de-a gata. Nu a fost niciodată arogantă. Era tot timpul recunoscătoare şi aprecia ce i se întâmplă”, a spus Davis.

Actorul Kevin Costner, alături de care Whitney Houston a debutat în cinematografie, în filmul “The Bodyguard” din 1992, a povestit cum cântăreaţa, pe care a numit-o “probabil cea mai mare vedetă pop din lume”, se tema că nu va fi îndeajuns de bună. “Am ţinut-o de mână şi i-am zis că va fi frumoasă, că toată lumea voia ca ea să reuşească”, a povestit în continuare actorul, despre audiţie, amintindu-şi amuzat cum Whitney şi-a aplicat singură un alt strat de machiaj chiar înainte de filmarea de probă, aşa cum era obişnuită să fie machiată în videoclipuri, pentru a arăta cât mai bine, iar fardurile i s-au topit sub reflectoarele puternice de pe platou şi i-au curs pe faţă.

“Dacă m-ai putea auzi acum ţi-aş spune că nu ai fost numai destul de bună, ai fost grozavă, ai cântat cântecul fără orchestră, fir-ar să fie”, a spus Costner. “Mulţi ar fi putut interpreta rolul meu, dar cred că numai tu o puteai interpreta pe Rachel Marron (personajul principal feminin din ‘The Bodyguard’, n.r.) în acel moment”, şi-a încheiat acesta povestea.

“Du-te escortată de o armată de îngeri la Tatăl tău ceresc, şi când vei cânta în faţa Lui, nu te teme, vei fi îndeajuns de bună”, a mai spus Kevin Costner.

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .