.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Principalele economii ale lumii au decis duminica, la intalnirea G20 din Mexic, sa pregateasca pentru urmatoare adunare din luna aprilie, un pachet international de salvare a zonei euro de aproape 2 mii de miliarde de dolari, dar au cerut Europei sa-si intareasca mecanismul de protectie al zonei euro (MES) inainte ca alte tari sa participe la marirea fondului, potrivit Reuters.

“Tarile din zona euro isi vor reevalua puterea lor de contributie pana in luna martie. Acest lucru va contribui in mare masura la mobilizarea resurselor pentru FMI”, au declarat ministrii de finante G20 intr-o declaratie comuna.

Daca tarile din zona euro au cerut si au sperat la un angajament rapid al tuturor tarilor pentru marirea parchetului international, mai multe tari i-au cerut Europei sa dea dovada mai intai ca este capabila sa-si intareasca mecanismul de stabilitate si au promis ca ulteri0r vor contribui in functie de rezultate obtinute

Germania a sustinut ca decizia va fi luata candva in martie, masura considerata esentiala de guvernele G20 drept conditie inainte de angajarea unor fonduri suplimentare pentru FMI.

Acesta reprezinta cel mai curajos efort din 2008 pana acum, cand grupul a creat un pachet de 1 trilion de dolari pentru combaterea efectelor crizei financiare asupra economiei globale, cea mai mare parte a fondurilor finid constituite atunci in rezerve suplimentare pentru FMI.

Ministrul de finante britanic, George Osborne, a declarat ca nu vor fi acordate resurse aditionale FMI-ului, pana cand statele din zona euro nu isi amplifica propriile eforturi de a opri contagiunea.

La randul sau, Wolfgang Schaeuble a declarat ca ministrii de finante vor discuta in martie “cat este de adecvat” fondul de criza al zonei euro, iar problema va intra pe agenda summitului UE de saptamana viitoare. Disponibilitatea Berlinului de a discuta cresterea resurselor fondului european de urgenta reprezinta o schimbare importanta de pozitie.

Daca liderii europeni vor aproba combinarea Fondului European de Stabilitate Financiara, vehiculul anticriza cu caracter temporar, cu Mecanismul European de Stabilitate, fondul cu caracter permanent, UE ar putea crea o plasa de siguranta de 1.000 miliarde de dolari, care ar putea incuraja alte state G20 sa accepte solicitarea FMI pentru finantare suplimentara de 500-600 miliarde de dolari.

Creditorul de la Washington are acum la dispozitie 358 miliarde de dolari.

Insumate, fondurile de urgenta ale zonei euro, resursele actuale ale FMI si contributia suplimentara din partea G20 ar constitui un mecanism anticriza de 1.950 miliarde de dolari.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .