.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Eseistul Gabriel Liiceanu a declarat duminică seara, la Realitatea TV, că preşedintele suspendat Traian Băsescu nu are acces să îşi pledeze cauza la postul public de televiziune, aşa cum ar fi normal să se întâmple şi că ar fi susţinut exact acelaşi lucru dacă ar fi fost vorba despre Ion Iliescu.

“Televiziunea publică: până acum o lună – două, era una în care nu simţeau deschizând ecranul unde anume e aşezată puterea ,in mâna cui. În aceste săptămâni, jucătorul care trebuie să-şi apere şansele, preşedintele Traian Băsescu, care suspendat fiind, are să-şi apere cauza, nu are pătrundere în acest post. Ce spun acum nu ma transformă nicidecum în partizanul unei persoane. Dacă ar fi Iliescu in locul lui Băsescu, aş pleda pentru aceeaşi cauză”, a spus Gabriel Liiceanu, la emisiunea “Context”, moderată de Dan Suciu. Liiceanu a mai menţionat că este speriat de abaterea regulilor statului de drept şi că tehnicile amintesc de ce a cunoscut în tinereţea sa.

Eseistul a arătat că votul care se conturează la finalul săptămânii viitoare este unul emoţional. “Aici nu e vorba de persoane, ci în ce fel de stat vrem să trăim. România e într-o febră emoţională. Nenorocirea e că trăim intr-o asemenea febră încât nu mai e loc nici de investiţii, nici de seninătate si certitudine pentru muncă, ci una isterizată de politică, cu politicieni care isi urmăresc interesele lor”, a declarat Liiceanu.

El a criticat faptul că s-a vorbit despre judecarea celor care au pus într-o lumină negativă statul sau că trebuie judecaţi politicienii pentru felul in care a dus economia de râpă, spunând sunt vorbe de tip comunist pur. “Dacă trebuie să faci asta, înseamnă că trebuie să judeci FMI cu care s-a făcut proiectul de traversare a crizei, italienii trebuie să judece premierul care le propune un program de austeritate, spaniolii să-şi dea in judecată guvernul, grecii să-şi bage in tribunal guvernul care le propune o variantă de traversare a unei crize”, a menţionat Liiceanu.

El a atins în emisiune şi chestiunile economice, subliniind devalorizarea leului în ultimele două luni de zile, dar şi problemele legate de corupţie. ” Marea problemă a României după 90 este corupţia care a ajuns în stadiul ultimo, este o vobă a lui Machiavelli din Principele. Trăim in această situaţie de 22 ani. Aţi mai văzut o ţară în care se fac în 10 ani averi de 100 milioane euro, de funcţii guvbernamentale în care să ai sute de milioane nejustificate?”, a comentat Liiceanu.

Sursa si foto: Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .