.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

merkel-610x300Reintroducerea in Turcia a pedepsei cu moartea, posibilitate la care s-a referit duminica presedintele Recep Tayyip Erdogan dupa un puci esuat, ar insemna ‘sfarsitul negocierilor de aderare’ ale Ankarei la Uniunea Europeana, a declarat luni purtatorul de cuvant al guvernului german, Steffen Seibert, informeaza DPA si AFP, citate de Agerpres.

‘Germania si UE au o pozitie clara: respingem categoric pedeapsa cu moartea’, a declarat Steffen Seibert intr-o declaratie de presa. ‘Introducerea pedepsei cu moartea in Turcia ar avea drept consecinta (pentru Ankara) sfarsitul negocierilor de aderare la Uniunea Europeana’, a avertizat el.

Si sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, a reamintit luni Turciei ca si-a luat niste angajamente, conform Conventiei Europene a Drepturilor Omului si in calitate de membru al Consiliului Europei, ca nu va reintroduce pedeapsa cu moartea. ‘Nicio tara nu poate deveni stat membru al UE daca introduce pedeapsa cu moartea’, a avertizat ea, potrivit de Reuters.

Mogherini a reamintit ca Turcia este stat membru al Consiliului Europei si semnatara a Conventiei Europene a Drepturilor Omului, care interzice pedeapsa capitala pe Batranul Continent. ‘Turcia este o parte importanta a Consiliului Europei si se afla sub incidenta Conventiei Europene a Drepturilor Omului, care este foarte clara in ceea ce priveste pedeapsa cu moartea’, a spus ea.

Negocierile dintre Turcia si UE au inceput in urma cu aproximativ 10 ani, insa multe tari membre ale blocului comunitar s-au opus aderarii acestei tari, aminteste DPA.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .