.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

1186Germania ar putea trimite 1.200 de militari în Orientul Mijlociu, până la sfârşitul anului, cu scopul de furniza o susţinere avioanelor şi navelor coaliţiei occidentale contra Statului Islamic (SI), a declarat şeful Statului Major german pentru Bild am Sonntag, relatează Reuters online.

Cancelarul Angela Merkel a promis o susţinere a ofensivei contra SI în ultima întâlnire cu preşedintele francez Francois Hollande, care a cerut ca mai multe ţări să se alăture luptei împotriva grupării jihadiste, în urma atacurilor de la Paris şi Saint-Denis de la 13 noiembrie.

Planul – care este necesar să fie aprobat de către Bundestag (Parlament) – a fost dezvăluit de către Volker Wieker, şeful Statului Major al Bundeswehr (armata germană), pentru Bild am Sonntag. Acesta nu prevede o implicare directă în ofensiva aeriană a coaliţiei.

Opinia publică germană se opune în continuare unei trimiteri a forţelor germane să participe la misiuni în străinătate, în parte din cauza amintirilor dureroase din perioada militarismului nazist.

O fregată germană urmează să însoţească portavionul francez Charles de Gaulle, iar avioanele acesteia să asigure realimentarea cu carburant a avioanelor coaliţiei, a declarat Wieker în acest interviu.

„Din punct de vedere militar, deservirea avioanelor şi navelor ar necesita aproximativ 1.200 de militari”, a declarat el pentru publicaţia germană.

Wieker şi-a exprimat speranţa că va obţine mandatul necesar până la sfârşitul acestui an, informeaza mediafax.ro.

El a mai anunţat că Germania negociază cu Iordania şi Turcia în vederea staţionării pe teritoriile lor a unor avioane de tip Tornado care să efectueze misiuni de recunoaştere în regiune.

Un parlamentar german de rang înalt anunţa săptămâna trecută că Germania urmează să mobilizeze avioane de recunoaştere care să susţină Franţa în lupta împotriva SI, în Siria.

Potrivit unor oficiali germani, Merkel este de acord ca Germania să-şi asume un rol militar mai important, în schimbul unui ajutor din partea lui Hollande în gestionarea crizei migranţilor care afectează Europa.

sursa si foto:  http://onlinereport.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .