.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Grofii-ne-pregătesc-Octombrie-Negru-300x184Pe masura ce se apropie centenarul Marii Uniri, isi pierd controlul, paranoia lor atingand cotele Apocalipsei pentru romani. Nu e vorba de unguri ci de grofi, care vor Ardealul ca acum o suta de ani, cand o mana de corcituri slavo-romane, tinand coada imbarligata ungureste (adica ungurizati prin “maghiarizare”) tineau in servitute milioanele de romani neaosi dar si mii de tarani alogeni, unguri, secui, cehi, slovaci, sarbi, tigani, armeni, etc.
Au obținut câte ceva după 1990, cu complicitatea cozilor de topor românești

Au revendicat și obținut zisele “composesorate”, adica pamanturi ale statului pe care le foloseau contra serviciu militar, refuzate lor de “comunistii” Maria Tereza si Franz Joseph, in contextul trecerii statului austriac prin reforma, la armata moderna.

Au revendicat și obținut, si aici ticalosia lui Laszlo Tokes a fost fara margini, pamanturi ale statului, preluate de drept de Coroana Romaniei de la Coroana Habsburga in 1918, inventand tot felul de aberatii fara consistenta juridica, gen “Statusul romano-catolic”.

Au revendicat și obținut pamanturi pierdute de inaintasii lor la carti, confiscate de statul roman pentru neplata impozitelor si taxelor sau pentru ferocea colaborare cu nazistii germani, in calitate de criminali de razboi.

Au revendicat și obținut proprietati transferate prin reforma agrara de “comunistul” Ferdinand Intregitorul, nu numai taranilor romani ci si la peste 81.000 de familii declarate unguresti. Si asta in conditiile in care reforma s-a facut prin despagubire, magarii fiind platiti integral la valoarea reala in lei aur, inclusiv cei care au parasit Romania, revendicandu-si imaginare drepturi si pierzand in “Procesul optantilor”.

Au falsificat, in sprijinul bisericilor lor, acte, inventand pretinse mosteniri si obtinand cu spaga, inclusiv politica, o neasteptata victorie. Si-au facut lobby printre alienatii Occidentului, inventandu-le false descendente “transilvane”, cazul cel mai notoriu fiind al sotului sotiei sale asasinate, printul Charles.

Ca palma data noua, ii discrimineaza pe romani in propria tara daca nu vorbesc ungureste si, cu un cinism fara margini, mintind ca este vorba despre “Libertate”, au ridicat monumentul Hungariei Eterne (adica monumentul celor 13 provincii ale Ungariei Mari) la Arad, iar mai nou vor sa desfiinteze, la Oradea, monumentul lui Mihai Viteazul, nu ca sa repuna in Piata Unirii statuia lui Miklos Horthy calare, ci un monument al unui asa zis increstinator al transilvanenilor: ori “Sfantul Stefan”, ori “Sfantul Ladislau”.
Dar nu le este destul!

Astazi, grofii traiesc euforia unei sanse unice – absurda si deloc necesara modificare a Constitutiei Romaniei in sensul acceptarii “regionalizarii” ca baza a destructurarii nationale.

Dupa ce fumigenele patriotarde basiste, de acum doua saptamani, din zisa “secuime” (corect “Terra Olachorum et Siculorum”) s-au stins, exponentul lor, Kelemen Hunor s-a asezat la masa tratativelor, insotit de o “ea” mixta si un “el” cu pretentii de ungur pur, desi nu exista asa ceva. Si a obtinut, de la varfurile politichiei romanesti lipsite de cultura istorica, de simt patriotic si de asumare a interesului national, nu numai sprijin tacit ci si sprijin logistic pentru manifestarile pe care le vor declansa dupa data de 12 septembrie. Asadar, pe banii nostri, ai cetatenilor Romaniei, incepand cu 12 septembrie, grofii vor grohai – “Autonomie”, organizand crescendo manifestatii pentru destructurarea Romaniei, care vor atinge punctul culminant ca amploare in luna octombrie a.c.

Experienta aratandu-ne ca este inutil sa speram in limpezimea mintii si in dragostea de tara a decidentilor politici si a slugilor din fruntea serviciilor de informatii si contrainformatii (unii dintrei ei chiar fii de grofi), care de 23 de ani urmaresc, in scopul lichidarii morale sau chiar fizice, patriotii si nu tradatorii, se pune intrebarea ce avem de facut noi, Societatea civila? Asteptam pasivi distrugerea marelui vis al tuturor predecesorilor nostri, pentru care acestia au dat de-a lungul secolelor milioane de martiri? Scuipam pe amintirea lui Mihai Viteazul, a lui Horea “Rex Daciae”, a “Craiului” Avram Iancu, a lui Vasile Goldis, a Reginei Maria sau a Maresalului? De dragul promisiunii a 30 de arginti “europeni”, pe care-i vom accesa sau nu, ii vom lasa pe copiii copiilor nostri fara Tara?

Astept raspunsul dvs. readucandu-va in memorie cuvintele prin care Mihai Viteazul, declansand atacul de la Selimbar, a deschis calea primei Uniri a Romaniei:

“Cu noi e dreptul și dreptatea! Cu noi e cauza cea bună! Cu noi e Dumnezeu!”

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QPhGVC15ybI

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .