.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

În ultimele două luni, pe scena publică românească au avut loc nu mai puţin de patru mari scandaluri de plagiat. Premierul Victor Ponta, procurorul general Laura Codruţa Kovesi, dar şi foştii miniştri Elena Udrea şi Ioan Mang au fost acuzaţi că au copiat, în teze de doctorat ori articole, fragmente generoase din diverse lucrări fără să citeze sursa. Vineri, 29 iunie, o comisie desfiinţată de ministrul Educaţiei Liviu Pop, Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor Universitare, a emis prima “sentinţă”: Victor Ponta a plagiat în teza de doctorat din 2003 pe care i-a supervizat-o Adrian Năstase în calitate de conducător de doctorat.

Ministrul interimar Educaţiei, Liviu Pop, al cărui mandat a expirat vineri, a declarat că nu acestă comisie este competentă să analizeze acuzaţiile de plagiat.

Victor Ponta şi Laura Codruţa Kövesi au fost acuzaţi că ar fi copiat părţi consistente din tezele de doctorat. Fostul ministru Elena Udrea şi Ioan Mang au fost acuzaţi de copy-paste-uri în diverse lucrări de specialitate.

Cum a evoluat cazul Ponta vineri, 29 iunie

Dimineaţa în jurul orelor 9:30, Mircea Miclea, fostul ministru al Educaţiei şi membru al Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, a declarat încă de la începutul zilei că teza de doctorat a fostului premier este un plagiat. “Din 400 de pagini, 130 sunt copiate cuvânt cu cuvânt”, a spus Miclea.

La ora 10, ministrul Educaţiei, Liviu Pop a ajuns la Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare unde a anunţat că acestă instituţie va fi supusă unui control al corpului de control al ministerului. Ministrul Pop a mai anunţat şi că acestă instituţie nu este competentă să se pronunţe pe cazul de plagiat. Ministrul Pop a decis joi să desfiinţeze Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare printr-un simplu ordin.

La ora 10:50, Monitorul Oficial a publicat ordinul ministrului Educaţiei, Liviu Pop care desfiinţează Consiliului Naţional de Atestare a Diplomelor instituţie care analizează acuzaţiile de plagiat la adresa premierului Victor Ponta.

Sursa si foto: Gandul info

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .