.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesMult mediatizatul masacru care a avut loc in SUA, la școala Sandy Hook, pe data de 14 Decembrie 2012 a fost, fără îndoială, un pretext folosit de autorități pentru a impune noi măsuri de control al armelor deținute de populație. Un aspect chiar mai subtil al acestui eveniment a fost însă promovarea unei politici globale sub acoperișul sănătății psihice și trâmbițarea noțiunii de „construire a comunității”
După această tragedie și-a făcut remarcată prezența în orașul Newtown, aproape imediat, Dr. John Woodall, un fost psihiatru de la Harvard, consolând inimile îndurerate și promovând un fel de crez comunitarist. Activitatea acestui medic nu a apărut deloc surprinzătoare pentru localnici, deoarece acesta locuiește chiar în acea zonă, unde a pus bazele unei organizații non-profit „ Unity Project ”. Mai surprinzător a fost că organizația aceasta a avut cu puțin timp înainte de tragedie o activitate de simulare în cazul situațiilor de urgență, destinată elevilor din școlile din Newtown.
La prima vedere, Unity Project pare a fi doar a mișcare de tip new age, o platformă umanitaristă ce promovează renunțarea la ură și idea că este necesar să învățăm să depășim greutățile și să privim dincolo de diferențe pentru a ajunge la o mare îmbrățișare de grup. Această organizație a creat un program ce încurajează liceenii să urmeze o consiliere psihologică și să negocieze cu profesorii reducerea temelor pe care le au de făcut acasă .
Un astfel de proiect pare dezirabil pentru cetățeni. Cine ar vrea să se creada despre el că ar fi împotriva cooperării locale, coexistenței pașnice, și chiar a armoniei planetare, și să fie etichetat ca un extremist periculos? Poate tocmai de aceea perceptele organizației Unity Project sunt larg răspândite în comunitățile din întreaga lume.
„Pe măsură ce ne preocupăm mai mult de climatul national și international, ne confruntăm cu aspecte din ce în ce mai complexe”
Woodall susține că tinerii trebuie să fie capabili să gestioneze această complexitate și diversitate în moduri constructive de cooperare. Democrația și fericirea noastră depind de aceasta. Tinerii trebuie să știe cum să recunoască derapajele, să vadă realitatea în ansamblu, să coopereze și să reziste tendințelor umane către frică și mânie care ne împing la soluții extremiste și simpliste ce nu fac decât să înrăutățească situația.
Tocmai aceste idei au fost expuse de Woodall în 14 Decembrie pentru Associated Press

„Mă ocup de tratarea traumelor de o viață. Derulez peste hotare programe pentru Departamentul de Stat. Am lucrat în școală înainte de masacru. Dar cu toate eforturile, nu a fost sufficient. Tot ceea ce contează este că cineva este alături de tine. Că este o comunitate puternică, plină de viață. Sarcina comunității este să facă această idee să prindă viață. La fel ca în New York în 9 septembrie. Lecția din 9 septembrie nu trebuie să ne facă să ne temem sau să fim furioși, sau triști, sau învinuitori sau acuzatori. Lecția este că trecem prin aceste încercări împreună și este nevoie să manifestăm compasiune pentru fiecare pentru a da un sens pierderii. ”
În viziunea stranie a lui Woodall moartea și oroarea unor astfel de evenimente reprezintă un soi de coșmar din care poate să apară ceva bun.

Televiziunile s-au intrecut in  a transmite  stiri despre familiile victimelor, pline de tristete si dramatism. Totusi, multe din familiile victimelor de la Sandy Hook, par să își exprime „durerea profund” a pierderii într-un mod fals care a fost remarcat si de publicul larg. Pentru ca in realitate personajele filmate erau de fapt niste actori, al caror rol era tocmai acela de a induiosa opinia publica si de a canaliza curentele de opinie.

Această expunere înduioșătoare a poveștilor cu familiile aflate în suferință  reprezintă de fapt un program de control mental în masă, care a fost generic denumit „tranziția Newtown”.

Dr Woodall este un adept  al religiei Bahá’í  iar scrierile și declarațiile lui par a fi impregnate de perceptele acestei religii.  Deși competențele  profesionale ale Dr Woodall presupun o abordare științifică a problemelor individuale și comunitare, lucrările sale sunt în esență cele oferite de Bahá’í. Doar că nu declară deschis, prea des, acest aspect. O excepție a fost totuși atunci când Woodall împreună cu soția sa  Margo Woodall au recitat pasaje din Bahá’í la data  de 16 decembrie 2012, cu ocazia unei adunări inter-religioase pentru victimele de la Sandy Hook, asistată de președintele Obama.

Din cartierul general aflat în Haifa Israel, sub autoritatea Universal House of Justice, Bahá’í este  supravegheată de comitete locale și naționale. Această religie este un fenomen international, în care se urmărește o transformare socio-politică globală . De fapt această religie propovăduiește Noua Ordine Mondială.

Fondatorul religiei,  Bahá’u’lláh (1817-1892), a pretins a fi cel mai recent mesager divin alături de  Abraham, Moses, Buddha, Krishna, Zoroaster, Iisus and Mohamed. Tema centrală  a mesajului său este că umanitatea reprezintă o singură rasă și că a sosit vremea pentru reunirea ei într-o singură societate.  Dumnezeu, susține  Bahá’u’lláh, a creat forte ce distrug barierele de rasă, clasă, credință și națiuni și în timp va lua naștere o civilizație universală.

În anul 1982 religia  Bahá’í a proclamat, înainte de ONU, că „țelul ei este Noua Ordine Mondială, de origine divină, care îmbrățișează totul, echitabilă, provocatoare, spre care întreaga omenire trebuie să se îndrepte.”

Filosofia  urmată de Bahá’i susține:

Întreaga umanitate reprezință o unică familie

Bărbații și femeile sunt egali în drepturi.
Toate prejudiciile  rasiale, religioase, naționale sau economice sunt distructive și trebuie înlăturate

Este necesar să investigăm adevărul pentru noi înșine, fără prejudecăți

Știința și religia sunt în armonie

Problemele economice sunt legate de problemele spiritual .

Toate marile religii vin de la Dumnezeu

Pacea lumii este cel mai necesar lucru în zilele noastre

Dacă acesta este baza unei religii globale, în fața căreia toate celelalte religii ar înghenunchia, există unele evidente aspecte îngrijorătoare. De exemplu cum anume se definește de fapt „prejudiciul” national sau economic?  În aceeași ordine de idei, dacă ștința și religia sunt într-un deplin accord, ce entitate ar putea determina parametrii morali ai scopurilor urmărite de ștință și care ar putea să ne pună viața în pericol?  Conform unei asemenea ideologii specialiștii în psihologie și bio-etică ar putea deveni noul cleric. Principiile Bahá’í s-ar potrivi unei societăți tehnocratice în care statul reprezintă cea mai înaltă autoritate

În conformitatate cu  baza de date a Center for Media and Democracy’s Sourcewatch , religia  Bahá’í promovează:

Un superstat mondial
un singur legislator
Unificarea tuturor religiilor sub ghidarea Bahá’í A World Parliament
O forță de poliție mondială
Un tribunal supreme mondial
O unică monedă
Un sistem de taxare mondial
O singură limbă oficială
Implementarea Agenda 21

Tragedia de la Sandy Hook a fost folosită de Woodall ca o oportunitate de îndoctrinare a indivizilor și grupurilor  ce căutau alinare sufletească. Îngrijorător este faptul că sub acoperirea unei asistențe profesionale de  sănătate mentală se inoculează o ideologie globalistă, ce în același timp neagă religiile autentice pe care le împărtășesc o mare parte a populației acestei planete.

Sursa globalresearch.ca

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .