.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................


Guvernul vrea sa flexibilizeze regula de angajare a unei singure persoane la sapte posturi vacantate in sistemul bugetar, introdusa in anul 2009, urmarind ca aceasta sa fie aplicata la nivel sectorial si nu pentru fiecare institutie in parte, astfel incat sa poata decide angajari in zonele care au un deficit de personal. Schimbarea acestei reguli care a inghetat angajarile in sectorul public in ultimii trei ani a fost discutata in ultimele negocieri dintre Guvern si Fondul Monetar International, din toamna acestui an, si inclusa de autoritatile romane in scrisoarea de intentie catre Fond, potrivit Mediafax.

In document, Guvernul se angajeaza sa reduca totalul cheltuielilor de personal sub 7,2% din PIB si sa continue anul viitor politica de angajare a unei singure persoane la sapte posturi vacantate, dar dupa un sistem mai “flexibil”.

“Reducerea numarului de personal in sectorul public va continua cu politica de angajare a unei singure persoane la sapte posturi vacantate, dar vom aplica aceasta regula intr-un mod mai flexibil, la un nivel sectorial sau mai mare decat pentru fiecare unitate institutionala. Aceasta abordare flexibila va permite eliminarea unor blocaje in sectoare in care problema deficitului de personal a devenit acuta, asa cum a fost semnalat in ultimele evaluari”, se arata in documentul obtinut de Mediafax.

Sursa: Hotnews

Foto: Antena3

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .