.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

La ora când scriu acest articol, sunt încă sub impresia consternării pricinuite de desfăşurarea incredibilelor evenimente din ultimile 48 de ore. Şi mă întreb, firesc, dacă R0mânia mai este la această oră un stat de drept. După cum mă întreb în ce moară a dracilor suntem aruncaţi şi cum vom ieşi, fiecare, din ea.

De două zile, preşedintele României a introdus statul român pe o traiectorie a ilegalităţii şi ilegitimităţii. Şi nu e vorba doar de imaginea precară pe care şi aşa o are, în ochii lumii, o ţară în care şeful unui serviciu secret este luat cu penseta şi pus în fruntea Guvernului.

E vorba de o situaţie de incompatibilitate flagrantă a actualului premier desemnat, situaţie dată de însăşi Legea Siguranţei naţionale! 

Astăzi, la prezentarea viitorilor miniştri, premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu a fost întrebat de jurnalişti dacă noua sa poziţie politică nu este incompatibilă cu funcţia sa de şef al SIE. Senin ca un primar de ţară, dl Ungureanu a dat un răspuns de Gâgă: el a făcut o comparaţie cu situaţia de acum 2 ani a lui Emil Boc, care era încă primar la Cluj când fusese desemnat prim-ministru.

La acea oră, presa semnalase deja că Legea siguranţei naţionale prevede clar că: salariaţii organelor de informaţii şi ai celor cu atribuţii în domeniul siguranţei naţionale nu pot face parte din partide sau alte organizaţii cu caracter politic ori secret şi nu pot fi folosiţi în scopuri politice“.

Ca şef al serviciului secret care asigură spionajul extern al României, dl Ungureanu ar fi trebuit să cunoască pe de rost Legea care asigură cadrul funcţionării instituţiei în cauză. Să fie vorba de o incompetenţă crasă, ori noul premier i-a crezut proşti pe reporteri?

Faptul că, după doar 2 ore, dl Ungureanu anunţa public demisia sa din funcţia de şef al SIE, mă face să cred că d-sa nu cunoştea bine legea.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Reprezentanţii puterii au lansat o fumigenă, crezînd că vor acoperi astfel pălălaia aprinsă pe toate canalele media prin descoperirea incompatibilităţii noului prim ministru. Ei au comparat cazul lui Ungureanu nici mai mult nici mai puţin decât cu acela al lui… George Bush senior!…            Citiți mai departe pe buciumul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .