.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesEconomiştii maghiari trag semnalul de alarmă. În locul beneficiilor financiare, aderarea ţării la UE în 2004 a adus economiei naţionale pierderi în creştere. Autorităţile ţării sunt nevoite să protejeze interesele propriilor producători prin adoptarea unor măsuri protecţioniste extrem de dure.

Se pare că divergenţele dintre Budapesta şi Bruxelles vor fi şi mai mari. În cadrul conflictului care sporeşte, Ungaria poate fi susţinută de vecinii ei din regiunea est-europeană.Până la sfârşitul anilor 1980, Ungaria a fost lider în Europa Centrală şi de Est în ceea ce priveşte domeniul agricol. Acest lucru s-a datorat condiţiilor climatice favorabile (Câmpia Panonică) şi sistemului socialist de divizarea muncii.

Destrămarea sistemului Consiliului de Ajutor Economic Reciproc (CAER) a distrus acest model. În căutare de pieţe noi, Ungaria şi-a îndreptat atenţia asupra Occidentului, însă nu a reuşit să schimbe vectorul într-un mod nedureros. Pierzând piaţa estică, Ungaria nu a reuşit să câştige teren în sistemul UE. Dacă în cadrul sistemului CAER calitatea cărnii din Ungaria era apreciată, în cadrul UE principalul lucru l-a constituit preţul de cost redus. Prin urmare, carnea de porc şi baconul unguresc au început să piardă în faţa cărnii din Danemarca şi Olanda din cauza producţiei ieftine „pe bandă rulantă”, unde se foloseşte hrană şi produse artificiale ieftine.

Guvernul condus de Viktor Orban a intrat în conflict cu UE, aplicând măsuri protecţioniste, iar persoana lui Orban a devenit principalul motiv de iritare al birocraţiei de la Bruxelles, a reiterat pentru Vocea Rusiei Pal Tamas, expert la Institutul de Sociologie pe lângă Academia de Ştiinţe din Ungaria.

„Prim-ministrul ungar are relaţii proaste cu conducerea UE. Acest lucru se referă la asemenea domenii principale pentru Ungaria precum principiile şi volumul datoriei ţării, structura politică, evaluarea reformelor politice”.

Nu numai Ungaria se confruntă cu asemenea probleme, ci şi alte ţări din regiune care după aderarea la UE, practic, au fost lipsite de independenţă economică, industrie şi agricultură proprii, pieţe tradiţionale de desfacere. Este un argument în plus în favoarea reevaluării relaţiilor cu Rusia şi UE.   Cititi mai departe pe Vocea Rusiei

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .