.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Hannes Swoboda, liderul grupului Socialistilor si Democratilor (S&D) din Parlamentul European (PE), a acuzat-o pe Viviane Reding, comisar pentru justitie si vicepresedinte al CE, ca a dat dovada de partizanat politic in cazul Romaniei si s-a folosit de caz pentru a-si face imagine, informeaza Agerpres. Afirmatii liderului socialist au fost facute in cadrul unei conferinte de presa la Bruxelles la care au mai luat parte presedintele PES Serghei Stanisev si premierul roman Victor Ponta.

“Premierul Victor Ponta a recunoscut ca a facut greseli tactice, dar nu de substanta. Critica mea este ca conducerea prin decrete a fost modul de a guverna al domnului Traian Basescu si al guvernului sau. Cred ca au fost 30 sau 40 decrete in ultima luna a fostului guvern. Asta nu este acceptabil pentru mine, de asta i-am spus domului Victor Ponta, schimbati constitutia pentru ca asta nu este acceptabil. Dar niciodata Comisia nu i-a spus domnului Basescu sau guvernului nu mai faceti asta, nu este in ordine. Este vorba de numirea unor personalitati care deodata sunt sacrosante, dar nu erau independente, erau prieteni politici ai domnului Basescu. Asta e de asemenea o critica pe care o fac”, a declarat Swoboda.

Liderul grupuiui S&D din PE a adaugat ca nu este posibil sa afirmi ca in Romania a fost o lovitura de stat parlamentara, cand in Letonia presedintele a fost inlaturat doar de o decizie a parlamentului fara niciun fel de vot. “Si regula cu participarea de 50% doar cu o luna inainte introdusa pentru domnul Basescu dintr-o data, pentru ca a auzit zvonuri ca referendumul ar putea fi impotriva lui. A fost o greseala poate, o greseala de informatie despre aceste fapte, pentru ca au fost prea timizi in a spune despre cum domnul Basescu a schimbat caracterul tarii. Si nu vreau sa vorbesc despre crearea unor servicii secrete, trebuie sa te uiti ce s-a intamplat inainte de venirea noului guvern. Asta e o alta critica a mea”, a mai declarat Swoboda.

Politicianul european a tinut sa afirme ca tinta criticilor sale nu este Comisia Europeana, ci un vicepresedinte al executivului european, pe care nu l-a numit, dar s-a referit in mod evident la Viviane Reding. “Faptul ca un vicepresedinte al CE sa spuna ca a fost o lovitura de stat, lucruri care s-au intamplat in conformitate cu Constitutia, si lucruri care au fost acceptate si privite ca deplin legale de Curtea Constitutionala a Romaniei, asta nu este acceptabil. Este politica partizana, iar acest mod de gandire al PPE din Comisie nu s-a terminat. Este una dintre primele dati cand Comisia actioneaza foarte partizan politic, cel putin vicepresedintele sau. Poate vrea sa candideze pentru presedintia Comisiei, dar atata timp cat e acolo trebuie sa actioneze conform legii”, a mai afirmat Swoboda.

Sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .