.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Dominația UDMR asupra județelor Harghita și Covasna este de nezdruncinat

Tendințele separatiste și discursurile despre înființarea Ținutului Secuiesc s-au atenuat de la an la an. În schimb, tot mai mulți lideri maghiari au început să aibă probleme cu DNA-ul. De altfel, președintele C.J. Covasna, Tamas Sandor, a susținut că DNA-ul a fost folosit pentru a atenua tendințele separatiste.
În septembrie 2013, Borboly Csaba, președintele CJ Harghita, a fost deferit justiţiei într-un dosar cu prejudiciu de peste un milion de euro. Liderii UDMR șiau declarat public solidaritatea cu el. În iunie 2015, primarul din Miercurea Ciuc (Harghita), Robert Raduly, a demisionat, după ce a fost trimis în judecată.

O evoluție politică nouă s-a produs la 1 decembrie 2015, când SRI și DIICOT au anunțat că au dejucat o tentativă de atentat terorist, la Târgu Secuiesc. Suspectul, acuzat că ar fi vrut să detoneze o bombă în timpul manifestațiilor de Ziua Națională a României, este membru al structurii ultranaționaliste „Mișcarea de Tineret 64 de Comitate”. UDMR a condamnat „intenția actului de violență”.

Românii pleacă din Ținutul Secuiesc

Populația de origine română din județele Harghita și Covasna se va reduce cu circa 40%, din 1992 în 2021, avertiza, în vara lui 2015, prefectul de Harghita, Adrian Jean Andrei. Potrivit acestuia, la recensământul din 1992, numărul acesteia era de 48.948 de persoane, iar în 2021 se va ajunge la 28.926 de români, adică o scădere prognozată de 40,9%. Potrivit prefectului, „UDMR și-a consolidat autoritatea în zonă și administrează aproape independent în Covasna și Harghita”. Singura localitate importantă aflată sub controlul românilor este Toplița (Harghita), unde primar este un liberal, Stelu Platon. În anii 90, acesta era un fief al PSD și aici și-a lansat cariera politică Mircea Dușa, fost ministru al Apărării și lider social- democrat. În fapt, principala opoziție la UDMR vine din partea Bisericii Ortodoxe Române, al cărei lider regional este episcopul Covasnei și Harghitei, Andrei Moldovan, întronizat în februarie 2015, și care, de atunci, a vorbit în repetate rânduri despre regresia demografică a românilor, în aceste județe. Această episcopie a fost înființată abia în 1994, fiind considerată o eparhie „misionară”.

sursa si foto:   http://www.necenzuratmm.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .