.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Astazi a fost o noua zi esentiala pentru Hidroelectrica, care a denuntat mai multe contracte incheiate cu “baietii destepti”, care i-au adus pagube de aproximativ 4,5 miliarde lei (1,3 miliarde de euro).

Administratorul judiciar al companiei a incercat sa gaseasca solutii amiabile privind aceste contracte, prin discutii cu beneficiarii acordurilor, dar nu toti au acceptat noile conditii.

Prin urmare, doua dintre cele mai mari contracte directe cu Hidroelectrica, incheiate cu Alpiq RomEnergie si Alpiq RomIndustries au fost denuntate, in urma negocierilor.

Contractul dintre Hidroelectrica si Alpiq RomEnergie dateaza din 2008, iar cel cu Alpiq RomIndustries este din 2004. Cele doua companii au cumparat anul trecut de la Hidroelectrica 2,5 TWh impreuna, pentru care au platit un pret de 130 de lei pe MWh, la fel ca Energy Holding.

Numarul initial de contracte ale Hidroelectrica pentru vanzarea directa a energiei hidro era de zece. Pana acum, din acestea, in afara de cele mentionate, au mai fost reziliate trei – cu Euro P.E.C, cu EFT AG si cu EFT Romania. Contractul cu Electromagnetica a fost renegociat, pretul fiind crescut de la 140,2 lei pe MWh la 198,6 lei pe MWh.

La negocieri au mai ramas Alro, Energy Holding, Elsid si Electrocarbon.

Hidroelectrica este cel mai valoros activ al statului si acopera o treime din productia de energie a Romaniei. Compania a cerut insolventa pe 15 iunie, care a fost acordata ulterior, pe 20 iunie. Evenimentul a creat panica in intreaga piata. Dupa demararea procesului de insolventa, administratorul judiciar al companiei a inceput analiza contractelor companiei si renegocierea sau denuntarea acestora.

Business24 v-a prezentat desfasuraraea negocierilor de vineri, minut cu minut. Citeste mai jos cele mai importante evenimente din timpul negocierilor.

Sursa si foto: Business24

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .