.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Gazele de sist ar putea fi o solutie pentru a limita efectele incalzirii globale, in cazul in care ar inlocui carbunii, arata un grup interguvernamental de experti ONU privind schimbarile climatice, intr-un raport. Ei atrag atentia ca schimbarea masiva catre surse de energie verde – regenerabila si nepoluanta – este esentiala, potrivit The Telegraph.

In raport, grupul interguvernamental arata ca limtarea cresterii temperaturii medii globale cu doar 2 grade Celsius pana in 2100 este inca posibla, trecerea de acest nivel fiind considerata periculoasa. In cazul in care nu se iau masuri, temperaturile globale ar putea creste cu mai mult de 4.8 grade Celsius, nivel considerat periculos.

Expertii ONU avertizeaza ca este necesara o actiune urgenta la nivel global pentru a transforma sistemele de energie, industrie si de transport si pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de sera, care au fost in crestere din ce in ce mai accelerata, in ciuda politicilor care ar fi trebuit sa combata schimbarile climatice.

Lumea trebuie cel putin sa tripleze utilizarea de surse ecologice, cum ar fi ferme solare, eoliene si reactoare nucleare pana in 2050. Raportul evidentiaza rolul gazelor de sist in inlocuirea carbunilor, considerati o sursa mai poluanta de energie.

Ottmar Edenhofer, co-presedinte al grupului de lucru care a elaborat raportul, a declarat ca este destul de clar ca gazele de sist – extrase prin controversatul proces de fracturare hidraulica – pot fi o solutie pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.   Sursa: hotnews

[P] ———————————

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .