.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Campeni-16.02-250x18716 februarie 2014, in orasul Campeni a avut loc o noua actiune de protest impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana. Participantii s-au adunat in centrul orasului, in fata statuii eroului muntilor, Avram Iancu, incepand de la ora 16.00.

In aceasta duminica frumoasa de primavara, imnul national al Romaniei a rasunat in Campeni alaturi de sloganurile: Uniti, salvam Rosia Montana! Uniti, salvam Muntii Apuseni! Uniti, salvam toata Romania!

Reluarea protestelor a fost determinata de faptul ca una dintre prioritatile acestei sesiuni parlamentare este modificarea legii minelor si implicit, solutionarea proiectului minier de la Rosia Montana. Precizam ca pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor de marti, 11 februarie 2014, s-a regasit legea speciala pentru Rosia Montana, fapt ce a generat un miting spontan in Campeni, de la ora 13.00.

Mentionam ca acest proiect de lege, elaborat in septembrie 2013, a scos in strada oamenii din zeci de orase din lume si a determinat cele mai mari proteste din Romania de dupa 1989.

Aceste actiuni trebuie sa continue pentru ca pozitia cetatenilor impotriva proiectului minier de la Rosia Montana precum si impotriva altor proiecte similare din zona Muntilor Apuseni sa fie cunoscuta si respectata de cei ce ne reprezinta.

Actiunea de ieri a fost completata de un mars pe strazile principale ale orasului, iar in jurul orei 18.00 participantii s-au reunit in fata statuii lui Avram Iancu pentru rugaciunea de incheiere.

sursa si foto:

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .