.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Adunarea Naţională fanceză a adoptat, astăzi, articolul proiectului de lege care legalizează căsătoria între persoane de acelaşi sex, anunţă BBC News. După multe ore de dezbateri şi discuţii contradictorii, Adunarea Naţională a adoptat proiectul cu 249 voturi pentru și 97 împotrivă articolul 1 din text, care prevede că “mariajul este contractat de către două persoane de sexe diferite sau de acelaşi sex”.

Dezbaterile pe acest proiect vor dura două săptămâni, iar un vot final urmează să fie dat pe 12 februarie.

Pe străzile Parisului au fost organizate o serie de manifestaţii care cereau legalizarea căsătoriilor gay, multe alte organizaţii respingând categoric această idee.

Astăzi, circa 90 de manifestaţii sunt prevăzute în mai multe oraşe din Franţa împotriva legalizării căsătoriilor între persoane de acelaşi sex şi a adopţiei de către cuplurile homosexuale.  sursa: jurnalul.ro

Care este miza promovării homosexualității? Distrugerea valorilor morale universal valabile, și în special distrugerea moralei creștine, impunerea unor norme nefirești care conduc treptat societatea către decădere și înrobire spirituală, pentru a putea fi mai ușor de controlat. Scopul elitelor mondiale ce conduc din umbră această planetă, este instaurarea unui guvern unic planetar (Noua Ordine Mondială), iar pentru a realiza acest obiectiv, masoneria urmărește cu viclenie aplicarea Protocoalelor secrete a le francmasoneriei.

Cel de-al XIII-lea protocol secret francmasonic expune planurile masoneriei de a abate atenția cetățenilor de la adevăratele probleme sociale prin promovarea distracțiilor inutile și a sexualității haotice:

Pentru a abate cu abilitate atenţia oamenilor prea îngrijoraţi de problemele politice, vom scoate la iveală problemele economice senzaţionale înainte de aşa zisele probleme politice noi. Îi vom lăsa atunci pe toţi să-şi descarce furiile lor asupra acestui subiect. Gloatele se vor învoi să rămână liniştite, să se odihnească după închipuita lor activitate politică (cu care i-am obişnuit noi înşine, pentru ca să putem lupta prin mijlocirea lor cu guvernele creştine), cu condiţia de a avea noi distracţii şi ocupaţii. În aceste noi distracţii şi ocupaţii îi vom îndrepta apoi aproape pe aceleaşi căi politice. Vom face aceasta pentru ca aceste gloate ale poporului să nu ajungă la nimic profund prin cugetare. Eventual îi vom opri eficient de la gândire prin petreceri şi sport, prin jocuri, prin desfătări vicioase, prin înlănţuiri de patimi şi prin case de toleranţă publice. Îndată vom pune apoi prin presă concursuri banale de arte şi tot felul de sporturi. Aceste preocupări de masă vor îndepărta pentru totdeauna spiritele de la chestiunile elevate unde am avea mult de luptat cu ele. Oamenii, dezobişnuindu-se din ce în ce mai mult să gândească spontan şi independent numai prin ei înşişi vor ajunge să vorbească datorită propagandei noastre tocmai aşa cum gândim noi. Datorită superficialităţii şi a lenii lor de a gândi noi vom fi singurii care vom da impulsuri şi îndrumări cugetării mai ales prin intermediul anumitor persoane care, bineînţeles, nu vor fi deloc bănuite de a avea legături strânse cu noi”

În privinţa degradării morale şi spirituale  prin vicii şi pornografie se pot vedea zilnic şi la noi în reviste,  ziare, filme,  sau în cadrul emisiunilor de televiziune sugestii care  îndeamnă în mod insidios tineretul la desfrâu, vlăguire, sexualitate animalică, prostituţie, sadism, masturbare, masochism, satanism.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .