.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Studii de ultimă oră ale raportorilor UE pentru sănătate şi calitatea vieţii repetă ceea ce ştie o lume întreagă: sistemul sanitar românesc este printre cele mai puţin performante din Uniunea Europeană. Românii, care simt lipsurile pe pielea lor, socotesc că sănătatea românească este extrem de bolnavă, de multe ori intrând chiar în moarte clinică. Iar ca un alt mare paradox românesc, în sistemul sanitar afectat de lipsuri şi mizerie profesează unii dintre cei mai buni medici din Uniunea Europeană. Din nefericire, altele sunt bubele.
Pentru că face jurnalism cu gândul la oameni, VerticalNews a dezvăluit recent că  tot mai mulţi români se îmbolnăvesc din cauza analizelor medicale greşite, dar şi cum fac pe “cobaii” pentru marile companii farmaceutice.
Există o serie de medicamente dovedite că fac mai mult rău decât bine, doctorii care se comercializează încă în România, deşi în alte state civilizate au fost interzise. Trebuie să precizăm că nicio autoritate (Ministerul Sănătăţii, ANPC, Colegiul Farmaciştilor din România) nu a dorit să comenteze, pe larg, pe marginea acestui subiect, responsabili mărginindu-se să anunţe “că totul este sub control”.

Algocalminul, piaza-rea
Primul pe lista neagră a medicamentelor care fac mai mult rău este celebrul Algocalmin. Piaţa algocalminului din România este estimată la peste 11 milioane de euro anual, asta pentru că preţul mic l-a transformat în calmantul favorit al români. Licenţa pentru denumirea de “algocalmin” este deţinută de fosta fabrică de medicamente Sicomed. În 2005, cehii de la Zentiva au preluat licenţa şi astfel, doar datorită algocalminului le-au crescut vânzările cu peste o mie de procente.  Potrivit surselor medicale, dintre toate medicamentele fabricate de compania de medicamente Zentiva, calmantul pe bază de metamizol aduce, de departe, cele mai substanţiale profituri. Din această piaţă, au reuşit să prindă felii importante şi alte companii farmaceutice care produc algocalmin, dar sub o altă denumire. Algocalminul se mai numeşte şi Algozone, fiind produs de Ozone România. Agenţia Europeană de Evaluare a Produselor Medicale, de recomandările căreia suntem obligaţi să ţinem cont, nu a restricţionat folosirea algocalminului. Cu toate acestea, majoritatea ţărilor europene l-au interzis de mai mulţi ani, pentru că s-a demonstrat că metamizolul din algocalmin poate provoca o boală fatală, numită agranulocitoza. Boala distruge celulele din măduva osoasă, altfel spus tratarea durerilor de cap cu algocalmin duce la alterarea profundă a sângelui. De anul trecut, autorităţile din ţara noastră au luat decizia ca algocalminul să nu se mai dea la liber, ci doar cu recomandare (reţetă) medicală. Chiar şi aşa, pericolul rămâne.  Citiți mai departe pe verticalnews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .