.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

nc_34204000INCENDIU COLECTIV. Potrivit primelor date din ancheta penală în cazul Colectiv, incendiul a izbucnit din cauza artificiilor de exterior care au aprins în câteva secunde burele de pe pereţii clubului.

 INCENDIU COLECTIV. Potrivit România TV, testele au arătat că focul s-a extins din cauza buretelui. Concluziile preliminare au fost transmise procurorilor de la Parchetul General.

Experţi de la Petroşani au reconstituit incendiul din Colectiv şi au concluzionat că artificiile de exterior au aprins imediat buretele de pe pereţi, iar focul s-a extins în 50 de secunde la tavan.

 

Experţii Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă Petroşani au efectuat un experiment judiciar pentru a stabili modul în care s-a produs şi extins incendiul care a avut loc în clubul din Bucureşti, în seara zilei de 30 octombrie. La experiment au participat şeful Institutului Naţional de Criminalistică, dar şi procurorul de caz.

“În cadrul expertizei, am efectuat un experiment tehnic pe o anumită porţiune relevantă din clubul Colectiv, respectiv zona cu stâlpul pe care au urcat flăcările spre tavan. A fost o simulare la scară 1 la 1, adică la scara reală. Am creat exact condiţiile din club şi am studiat mecanismele de iniţiere şi de propagare a incendiului pe porţiunea relevantă. Focul s-a propagat foarte repede şi a produs foarte mult fum şi gaze. Am recoltat şi probe de gaz din mai multe puncte. Experimentul a fost şi înregistrat video. Mai multe nu vă pot spune, cert este că nu am mai întâlnit niciodată în toată activitatea mea un asemenea caz. Simularea am efectuat-o la solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Expertiza urmează să o finalizăm în aproximativ o lună de zile şi o vom înainta procurorilor”, a declarat George Găman, directorul Institutului, pentru „Evenimentul zilei”.

sursa si foto: http://www.romaniatv.net

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .