.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Duminică, 23 septembrie, la Sala Mare a Palatului se deschide evenimentul cultural al toamnei.

Festivalul Orchestrelor Radio RadiRo, organizat de Radio România şi care se va derula în Capitală, se deschide duminică, 23 septembrie, la Sala Mare a Palatului.

Astfel, între 23 şi 29 septembrie suntem invitaţi la Festivalul Orchestrelor Radio, prima ediţie, pentru a nu rata concertele pe care le vor susţine Orchestre Philharmonique de Radio France, Orchestra Sinfonica Nazionale della Rai (OSN Rai), BBC Symphony Orchestra, respectiv Orchestra Naţională Radio-de altfel cea mai veche dintre cele patru (orchestra a luat naştere în 1929).

Concert inaugural

Pe 23 septembrie, de la ora 19 şi 30 de minute, concertul inaugural, unul vocal-simfonic, va fi susţinut de Orchestra Naţională Radio şi de Corul Academic Radio, sub bagheta directorului artistic al festivalului, faimosul pianist şi dirijor Christian Zacharias.

Programul propus este unul clasico- romantic şi cuprinde următoarele creaţii: 3 antracte din opera “Rosamunde” de Franz Schubert şi celebra Simfonie a IX-a op. 125 în re minor pentru solişti, cor şi orchestră de Ludwig van Beethoven – din al cărei final a fost aleasă tema imnului Uniunii Europene.

Îşi dau concursul soprana germană Sybilla Rubens – apreciată atât ca interpretă a repertoriului baroc, dar şi a celui romantic, mezzo-soprana Ruxandra Donose – printre stelele artei lirice româneşti din ultimele decenii, tenorul elveţian Jörg Dürmüller – implicat în realizarea integralei discografice Bach sub baghera lui Ton Koopman şi bas-baritonul austriac Sebastian Honecek, solist la Volksoper, Viena.

Concertul de deschidere a Festivalului Orchestrelor Radio “RadiRo” de duminică, 23 septembrie, va fi transmis în direct la Radio România Muzical şi Radio România Cultural, de la ora 19 şi 30 de minute.

Sursa si foto: EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .