.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Televiziune-660x400UPDATE 00:15. Lucrurile se mişcă foarte repede în ceea ce priveşte drepturile TV pentru următorii cinci ani de Liga 1. Mai precis, Adrian Sîrbu se mişcă foarte repede! Sîrbu pregăteşte o adevărată revoluţie în domeniu. La mijlocul săptămînii viitoare fostul mogul de la ProTV începe seria de întîlniri decisive cu Arpad Paszkany, pentru achiziţionarea posturilor Look TV şi Transilvania Live. Sursele FANATIK.RO dezvăluie că Adrian Sîrbu şi-a luat deja biletele de avion pentru Cluj şi e hotărît să nu se întoarcă din Ardeal cu mîna goală. Sîrbu va fi însoţit de un specialist britanic, format la şcoala Sky, specializat în sport şi divertisment.

Preţul de pornire pentru achiziţionarea celor două televiziuni ale patronului clujean ar fi de 10 milioane de euro. În preţ ar intra şi toate bunurile fixe şi mobile, maşini, camere de filmat, regii de emisie şi montaj etc. ale celor două posturi. De altfel, Sîrbu şi-a trimis deja “săgeata”, pe simpaticul Cătălin Măruţă, pentru a pregăti terenul. Măruţă este finul patronului de la CFR Cluj, Arpad Paszkany şi fost colaborator al lui Sîrbu din vremea în care postul era păstorit de genialul om de televiziune. Sursele FANATIK.RO susţin că Măruţă a plecat deja de aseară la Cluj, ca să pregătească terenul pentru anevoioasele negocieri. Sîrbu se grăbeşte deoarece timpul e scurt pînă în vară, cînd începe noul sezon de Liga 1, iar munca va fi titanică. Nu se ştie dacă ambele televiziuni vor fi transformate în canale de fotbal, dar sînt şanse foarte mari ca meciurile să se transmită în sistem pay-per-view după modelul Italia sau Anglia. Un Steaua – Dinamo va costa mai mult, iar un Braşov – Botoşani mult mai puţin, evident fiind vorba de importanţa meciurilor. Dacă tratativele se vor finaliza cu succes, Adrian Sîrbu îşi va face o reintrare spectaculoasă în lumea show-ului şi a televiziunilor, domeniu în care a excelat pînă acum. Va fi revoluţia lui Sîrbu!

UPDATE 11:50. Informaţia care a zguduit mass-media din România şi publicată ÎN EXCLUSIVITATE DE FANATIK.RO, conform căreia Adrian Sîrbu se află în spatele firmei care a achiziţionat drepturile TV, este confirmată acum şi de sursele celor de la Gazeta Sporturilor.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Problema drepturilor TV din Liga 1 în perioada 2014/2019 agită spiritele în fotbalul românesc, miza este uriaşă, de sute de milioane de euro, totul pornind de la comunicatul ambiguu pe care LPF l-a postat pe site vizavi de faptul că a vîndut drepturile din Liga 1 pentru următoarele cinci sezoane. Ultima bombă aruncată pe piaţă are legătură cu patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, care s-ar afla în spatele firmei Intel Sky Broadcast Limited, un off-shore din Malta, societate care a cumpărat drepturile pentru colosala sumă de 173 milioane de euro. Sursele FANATIK.RO susţin însă că omul din umbră ar fi, cum v-am anunţat deja, mogulul Adrian Sîrbu, „beneficiarul secret” din spatele întregii afaceri!
De ce nu apare Sîrbu

Lumea se întreabă de ce Adrian Sîrbu nu apare, ba mai mult ar nega o implicare în această tranzacţie colosală a drepturilor TV. Poziţia defensivă a lui Sîrbu poate fi foarte bine pusă în legătură cu interdicţia pe care mogulul media o are, timp de trei ani, de a nu mai activa în domeniul televiziunii după despărţirea de CME. Adrian Sîrbu vrea să revină în forţă pe piaţă şi îşi calculează paşii foarte atent, cu inteligenţa-i caracteristică. Momentan, doreşte să rămînă în anonimat, pentru a-şi reconstrui de acolo imperiul. După divorţul de CME, Sîrbu a primit un pachet financiar de compensaţii, în valoare de 5,4 de milioane de dolari, pe care nu poate risca să-l pună în pericol în nici un fel.
Finul Măruţă, omul de legătură între Paszkany şi Sîrbu

Faptul că Arpad Paszkany a ieşit public şi a declarat că-şi va vinde cele două posturi, Transilvania Look şi Look TV, firmei care a cumpărat drepturile TV, Intel Sky Broadcast Limited, a aprins imaginaţia multora. Boss-ul de la CFR Cluj a şi precizat că nu poate da mai multe detalii pentru că există confidenţialitatea tratativelor şi a numelor implicate. FANATIK.RO vă dezvăluie însă înţelegerea pe care Arpad Paszkany şi Adrian Sîrbu au avut-o acum cîţiva ani, în momentul în care şeful clujenilor a dat drumul celor două canale mai sus amintite, deal care constituie piatra de temelie a ceea ce se întîmplă acum. Omul de legătură a fost şi este Cătălin Măruţă, finul lui Paszkany şi angajatul lui Sîrbu în acel moment. Agreementul suna în felul următor: Paszkany dă drumul celor două posturi, le ridică, iar la un moment dat acestea vor fi achiziţionate de CME, unde era Sîrbu. La vremea respectivă, CME îşi dorea în primul rînd un post regional puternic, Transilvania Live urmînd să acopere toate nevoile localnicilor pentru Ardeal şi Banat. Totul a picat după ce mogulul Sîrbu a divorţat surprinzător de CME. Relaţia însă dintre Sîrbu şi Paszkany a rămas puternică.
De ce şi-ar vinde Paszkany televiziunile tot lui?

Situaţia s-a schimbat acum radical. Adrian Sîrbu îşi doreşte cu ardoare să revină în forţă! El ar fi, conform surselor FANATIK.RO, în spatele firmei Intel Sky Broadcast Limited, împreună cu un puternic grup de afacerişti, şi e decis să cumpere cele două posturi ale lui Paszkany pentru a putea transmite partidele din Liga 1. Oricum, sînt şanse mari să se meargă pe sistemul pay-per-view.

De ce nu ar sta în picioare varianta vehiculată cu Paszkany în spatele firmei off-shore din Malta? În primul rînd pentru că e ilogic ca Paszkany să-şi vîndă lui singur televiziunile şi să mai şi recunoască apoi (!!!), dar dacă tot ar fi în spatele afacerii, de ce, ca om de business redutabil, nu ar produce singur profit şi l-ar pune pe tavă cadou altuia? Răspunsul pentru cei care cunosc realităţile pieţei media din România e simplu. Probabil, doar geniul lui Sîrbu poate scoate aur din piatră seacă, ţinînd cont că anual Intel Sky Broadcast Limited trebuie să plătească 33,6 milioane de euro. E de notorietate că nici un fel de publicitate din România nu poate acoperi această sumă uriaşă, iar cumpărătorul ar pierde lejer 10 milioane de euro anual sau poate şi mai mult. De ce ar fi Paszkany sinucigaş?

FANATIK.RO a avut dreptate: Adrian Sîrbu pare că este omul care a cumpărat în secret drepturile TV, iar Arpad Paszkany, şi în virtutea acelui deal mai vechi, îi va ceda cele două posturi TV proprii pentru ca mogulul să transmită meciurile din Liga 1 în perioada 2014/2019. Să vedem cine va rîde la urmă: cluburile sau misteriosul cumpărător?

“Voi vinde canalele mele de televiziune pentru că ei au nevoie să descarce drepturile de televizare. Nu vor mai fi posturile mele, vor fi ale dînşilor. Banii respectivi nu reprezintă un efort financiar pentru ei. România are noroc, compania respectivă are ca ţintă Rusia. Ei vor să se extindă spre Europa de Est. Ei voiau prima dată Ucraina, unde sînt cîteva echipe cu bugete foarte mari. Au renunţat la Ucraina din cauza problemelor de acolo. Le-au simţit de toamna trecută. Aşa s-au orientat către România” (Arpad Paszkany)

Lovitură devastatoare pentru DigiSport, Antena 1 și DolceSport! Mogulul Adrian Sîrbu a achiziţionat, alături de „Grupul de la Monte Carlo”, drepturile TV ale Ligii 1 de fotbal pentru următorii cinci ani!

Despărțit la final de an de Central European Media Enterprises, companie ce deține Pro TV, Adrian Sîrbu vrea să revină în forţă şi să deschidă un nou post de televiziune! El este personajul misterios aflat în spatele şi mai misterioasei firme Intel Sky Broadcast Ltd. Alături de Adrian Sîrbu au mai intrat în tranzacția pentru drepturile TV ale Ligii 1 și alţi potenţi financiar, care fac parte din frăţia selectă a oamenilor de business, supranumită „Grupul de la Monte Carlo”! Este vorba de Elan Schwartzenberg, Cristi Burci sau Mihai Văcăroiu, fiul fostului premier Nicolae Văcăroiu! Cu forţele unite, redutabila falangă financiară, coordonată de Adrian Sîrbu, speră să facă din drepturile TV o super-afacere, care, bineînţeles, să le aducă şi profit! Totalul sumei care va fi plătită LPF pentru următorii cinci ani este de minimum 173 de milioane de euro!
Gino Iorgulescu a dat lovitura!

LPF, forul condus de doar trei luni de Gino Iorgulescu, a anunţat încă de marţi că a ajuns la un acord pentru drepturile TV. Comunicatul Ligii a fost însă unul laconic, fără a se spune ce post tv va transmite meciurile din Liga 1 sau ce sume clare vor fi încasate în urma înțelegerii. ”În baza acestui parteneriat, LPF va încasa în următoarele cinci sezoane competiţionale, în mod necondiţionat, o sumă anuală netă egală cu valoarea sumelor anuale încasate din cedarea drepturilor de difuzare primite de LPF în sezoanele competiţionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014. La această sumă se va adăuga suma de 1.000.000 de euro net anual în situaţia în care LPF va organiza competiţia Cupa Ligii, precum şi un procent de 20% din veniturile nete din publicitate realizate de posturile TV cu ocazia transmiterii, în direct, a jocurilor din Campionatul Naţional al Ligii 1″, nota site-ul LPF. În perioada 2011-2014, drepturile TV au fost cumpărate de RCS&RDS, Antena 1 şi DolceSport cu suma totală de 101,184 milioane de euro cu TVA (33,6 milioane de euro pe sezon). Prin urmare, cluburile ar urma să încaseze aproximativ aceleaşi sume anuale, dar de această dată contractul este pe cinci sezoane! Această înţelegere incredibilă s-a făcut în primul rînd datorită lui Adrian Sîrbu, hotărît să revină în forţă pe piaţa din România cu o lovitură spectaculoasă.
O parte din meciuri pe Prima TV?

Pe listă se află şi un alt nume sonor, Cristi Burci, care se pregăteşte şi el de transformări spectaculoase cu PrimaTV. Omul de afaceri a investit puternic în media în ultimii ani. El a cumpărat de la Dinu Patriciu grupul de presă Adevărul Holding, iar la final de an a achiziţionat şi postul de televiziune Prima TV. N-ar fi exclus ca o parte din meciuri să fie transmise chiar de PrimaTV, o televiziune generalistă aflată în Top 5 în România.

sursa si foto: http://www.fanatik.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .