.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Partidele politice, şi nimeni altcineva, sunt vinovate. Pentru că au încurajat, până acum, corupţia. Declanşând chiar ele un infernal mecanism. Chiar prin modul de finanţare a campaniilor electorale. Pactul diavolului este încheiat înainte ca un partid politic să ajungă la putere. Şi nu mai poate fi anulat. Un ban murdar, plasat unde trebuie în campania electorală, creşte în următorii ani, conform teoriei bulgărelui de zăpadă, şi se transformă într-un veritabil cataclism.

Omul de afaceri icsulescu, fie din proprie iniţiativă, fie răspunzând unei solicitări, îşi desface punga şi finanţează în campania electorală un partid. Evident, ocolind legea care plafonează asemenea donaţii. Pentru a oferi o sumă importantă unui partid ori unui candidat, omul de afaceri trebuie să încalce legea. Cumva el trebuie să scoată din contabilitate importanta suma de bani. Ceea ce presupune şi un fals în acte şi evaziune fiscală. Aceşti bani negri ajung pe mâna activistului unui partid politic. Cel însărcinat să strângă fonduri dintr-o anumită zonă geografică sau dintr-o anumită categorie de oameni de afaceri. Acest activist păstrează pentru sine, înşelând partidul şi înşelându-l şi pe omul de afaceri, o parte din bani. Sunt bani negri, cu care el îşi va permite un trai îmbelşugat sau pe care va încerca să-i albească introducându-i în propriile afaceri şi încălcând alte legi. O altă parte din bani vor fi utilizaţi, în mod ilegal, în campania electorală. A unui partid ori a unei persoane. Vor fi tipărite mai multe afişe decât cele declarate legal, vor fi bani daţi, pe sub mână, unor jurnalişti, va fi mituit cetăţeanul în ziua alegerilor. Şi ce urmează?     Citiți mai departe pe jurnalulnational.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .