.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

incredibil-dar-adevarat-proiect-romania1Guvernul socialisto-mafiot al României are mare grijă de bunăstarea buzunarelor voastre în sensul că luptă cu dibacie pentru menținerea acestora goale. Dacă voi ați avea buzunarele pline, nu ați mai depinde de ajutoarele de la stat, adică de guvern. Pe românește, nu ați mai fi șantajabili, într-un fel sau altul, iar ei ar pierde voturi și ar rămâne fără ciolan de ros. Desigur, demersul lor “legal”, ca mai toate, calcă in picioare Constituția țării, drepturile și libertățile individuale, normalitatea, bunul simț… Dar ce mai contează, prostia, abuzurile și hoția sunt la putere. VIVA PONTA și BĂSESCU!!

Pentru că o duc destul de greu datorită numărului lor destul de mare – au apărut, asemeni farmaciilor, ca ciupercile după ploaie – dar și datorită unui prost management, cabinetele veterianare au primit, printr-o minune, o comoară, aducătoare de mulți bani, din partea guvernului. Acum nu știm exact care a fost prețul… Comoară pentru ei, chin pentru voi. Nu ar fi pentru prima dată când pe spinarea poporului s-ar îmbogăți șmecherii, prin impunerea unor bazaconii stupide la nivel de lege.

Asistăm la un intens proces de impunere a unor interese economice care aparțin unor fel și fel de grupuri în dauna intereselor populației, iar în acest scop, totul este sacrificat. Populația devine vacă de muls pentru stat și pentru șmecherașii aciuați în spatele vreunui grup de politicieni.Cum avem câteva milioane bune de stăpâni de necuvântătoare, vă dați seama peste ce resurse au dat domnii politicieni și doctorași veterinari. Și uite așa, va EXPLODA afacerea…

Până în 2015, toți deținătorii de căței trebuie să îi înregistreze OBLIGATORIU în Registrul de evidență a cățeilor cu stăpân (da, există și așa ceva) și să le facă carnet de sănătate și să îi microcipeze. Bineînțeles, totul costă, iar stăpânul va plăti totul. În plus, dacă deții vreun cațel comunitar, ești obligat să-l castrezi, castrare care costă peste 100 de lei pentru un mascul și ceva mai mult pentru o femelă (150 de lei). Microciparea costă cam 50 de lei. Așadar, dacă vrei câine, trebuie să scoți, dintr-o dată, în funcție de sexul animalului, între 150 și 200 de lei sau mai mult. Realizați, probabil, că odată cu creșterea cererii pentru astfel de operații, vor crește semnificativ și prețurile/costurile. Unde mai punem faptul că vei fi pus pe drumuri zile bune, adică vei pierde bani în plus. Dacă încercați să fentați sistemul, puteți fi amendat cu o sumă de maxim 10.000 de lei. Totul pentru că așa vor niște mafioți cărora noi le spunem politicieni.

Ordinul care vă bagă mâna în buzunar, dragi deținători de animale, a fost semnat de președintele Agenției Naționale Sanitar Veterinare și intră în vigoare din data de 15 martie.

Nu am înțeles încă cum poate cineva să îmi impună ce să fac cu proprietatea mea. Dacă vreau sa-l castrez, îl castrez, dacă nu, nu. Și nu este clar de ce câinii care nu sunt de rasă trebuie exterminați. Astăzi exterminăm câini comunitari, mâine trecem la pisicile comunitare, ne legăm apoi de grauri, stăncuțe și ciori, iar peste un an exterminăm … oameni.

Să ne explice vreun BOU BĂLEGAT din guvern ce se va întâmpla cu câinii care vor fi abandonați de stăpânii care nu-și permit noile cheltuieli. Guvernul va obține exact opusul planurilor sale declarate. Desigur, mai mulți câini pe stradă înseamnă mai multe șanse pentru eventuale victime umane, adică o gură de oxigen la nivel de expunere media, din când în când pentru guvernanți, indiferent care vor fi ei, ce va ține zile bune și pe care o vor folosi pentru a mai acoperi vreun tun-nouă… Aceasta este o explicație a măsurilor ilogice luate de guvern.

*Conform tipicului românesc, distinșii de la cabinetele veterinare nu scad prețurile pentru a supraviețui, preferând să crape. Este aceeași stupizenie de mentalitate pe care o întâlnim la magazine care preferă să arunce tone de produse expirate decât să le scadă prețul înainte și să mai acopere astfel un pic din pierderi. Aceasta este o mentalitate de român comunist, căcat pe izmene, ce se visează mare patron.

sursa si foto: http://proiectromania.wordpress.com/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .