.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesCu toate ca s-a tot vorbit despre  pericolul organismelor modificate genetic, și impactul teribil asupra sănătății, asupra mediului  sau asupra fermierilor care cultivă bumbac în India, există o parte chiar mai sinistră a acestei industrii.

Pentru a guverna și controla populația, fără a utiliza violența, aprobarea populației este obținută prin mecanismele ideologice: sistemul educational, industria de divertisment, religie, sistem politic ș.a. Mass-media are un rol covârșitor în controlul populației. Mai mult, clasa dominantă urmărește să își legitimizeze poziția ei asupra maselor printr-un gen de „constrângere consimțită”

Dar cea mai îngrozitoare formă de control social este Eugenia, o filozofie care include reducerea capacității reproductive a populației indezirabile .

În timp ce în Occident, datorită automatizării și eficientizării,  rata șomajului este ridicată, în  China, Africa și India s-a promovat controlul nașterilor în ultimele decenii.

Milionarul Ted Turner, care deține o serie de publicații, susține că o populație de 2 miliarde ar fi ideală.

Miliardarul Bill Gates a investit sute de milioane de dolari  în campanii de promovare a contraceptiei, destinate tărilor sărace. Pornind de la falsa premisă că lumea ar fi suprapopulată, oamenii cer elitelor să facă tot ce este posibil pentru a reduce goana după resursele care le asigură un nivel ridicat de consum. Populația SUA reprezinta 5% din populația planetei dar consuma 24% din totalul de energie. Un american consuma cam cat 2 japonezi, sau 6 mexicani, 13 chinezi, 31 indieni, 128 locuitori din Bangladesh, 307 tanzanieini sau 370 de etiopieni!

Gates a sponsorizat cu 23 de milioane dolari,  compania Monsanto pentru a cultiva la scară largă, organisme modificate genetic, în Africa

Dar lucrurile sunt chiar mai uimitoare. În 2001, Monsanto și Du Pont au cumpărat o companie de cercetare biologică, numităimages Epicyte, care a creat o genă ce face ca sperma să devină sterilă și ovulul ne-receptiv.

În SUA, organismele modificate genetic există deja pe piață și nu sunt etichetate ca atare. Industria GMO a cheltuit multe milioane pentru a se asigura că lucrurile vor rămâne așa, astfel că în present cetățenii americani nu au nici cea mai vagă idee despre hrana pe care o consumă. Există deja dovezi concludente despre nocivitaea GMO, care totuși sunt ascunse publicului.

Toate acestea fac parte din planul de reducere a populatiei planetei, pentru ca o populatie mai redusa, slabita si intoxicata este cu mult mai usor de controlat de catre elitele ce conduc lumea din umbra. Scopul final al sectei satanice a francmasoneriei este instaurarea Noii Ordini Mondiale.  Referitor la acest aspect cel de-al XXIII-lea protocol secret francmasonic sustine:

„Guvernul Mondial al nostru, care va lua atunci locul guvernelor actuale – guverne care deocamdată conduc popoarele deja demoralizate şi slăbite de noi, care au ajuns să tăgăduiască chiar şi puterea lui Dumnezeu – va fi nevoit să condamne la moarte astfel de societăţi muribunde şi chiar să le înnece în propriul lor sânge stricat, pentru a ridica pe ruinele lor viitoare Republica Mondială Planetară care va fi guvernată numai de noi. ”

Conștientizând planurile diabolice pe care francmasoneria mondială le pune în permanență în aplicare, este necesar să luăm atitudine și să nu acceptăm organismele modificate genetic, deoarece acestea au un impact distructiv direct atât noastră cât și a urmașilor noștrii.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .