.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

GAVRILAȘ-BABRIEL-DIPLOMĂ-MEDALIAT-CU-AURLa fel cum se întămplă dintotdeauna instituţiile statului Român ignoră compatrioţii noştri cu potenţial iar aceştia iau drumul străinătăţii iar mai nou în timp ce aceştia pleacă statul Român importă refugiaţi care nu au nici în clin nici în mânecă cu România, nici cu trecutul nostru, nici cu patriotismul, nici cu aspiraţiile noastre, nici cu străbunii noştri şi îi trateză mai bine decât pe un Român obişnuit. Gavrilaş Dumitru Gabriel, un Oneştean de excepţie, autodidact, medaliat cu aur la EUROINVENT Iaşi de către un juriu internaţional a inventat o instalaţie de generare a energiei electrice inerţială care foloseşte legea inerţiei pentru a produce energie electrică.

Iată explicaţia referitoare la invenţie pe care Dumitru Gabriel o dă: “este vorba despre o instalaţie de generare a energiei electrice care poate fi folosită atât în locuinţele particulare, ateliere, fabrici etc cât şi pe autovehicule mai mici sau mai mari. Instalaţia foloseşte una sau mai multe volante mari care compensează puterea mică a electromotorului care acţionează instalaţia (printr-un sistem de curele cu fulii diferenţiate) energia produsă fiind stocată într-unul sau mai mulţi acumulatori, de aici se alimentează electromotorul instalaţiei cu o mică parte, energia reziduală rămasă fiind folosită în alte scopuri”.

Vă prezentăm mai jos şi schema invenţiei.

1140

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Invenţia este una de exepţie pentru că poate fi adaptată pentru orice consumator de energie, la orice mărime, putere, formă, poate fi transportată de la o locaţie la alta etc şi are avantajul că nu consumă nici un fel de combustibil având o autonomie mare (mai exact până o opreşte proprietarul sau se strică vreo piesă în mişcare).

Dumitru Gabriel mai spune:am trimis documentaţia atât la Dacia cât şi la alte intreprinderi de profil dar de la Dacia am primit un răspuns sec că nu sunt interesaţi, de la Electroputere Craiova nu am primit nimic, singurii care mi-au raspuns au fost cei de la BMW care au spus că ar fi interesaţi dar numai după ce iese brevetul dar brevetul iese dupa 5 ani nu ca în Germania dupa 1 an. Păi voi mai fi eu după 5 ani să le dau brevetul când am rămas deja dator la întreţinere iar primăria Oneşti căuta să mă oblige să plătesc nişte amenzi care nu-mi aparţineau doar ca să nu-mi dea ajutor social (noroc de un mare om şi avocat care m-a învăţat ce trebuie să fac să câştig în instanţă)? Un prototip demonstrativ există realizat din piese împrumutate sau donate adus până la nivelul de 80% în sensul că dintr-un kw jumătate scoate 2,5 kw ora dar pentru închiderea buclei electrice mai este nevoie de o investiţie şi nu găsesc persoana interesată să mă ajute să închid bucla electrică în aşa fel încât instalaţia să fie complet autonomă”.

De ce statul Român nu are grijă ca aceste valori să rămână în ţară şi sunt forţate să lucreze pentru alte state care nu au contribuit cu nimic la formarea şi pregătirea lor din banii noştrii? Sunt ţări care plătesc un talent sau o inteligenţă înainte de afirmare iar la noi nici după ce ai făcut 80% din invenţie prin eforturile proprii nu eşti văzut de parcă ai fi din sticlă. Iată una din diplomele obţinute la EUROINVENT.

În ritmul acesta nu doar că o s-o ducem în ţara noastră mai rău ca stăinii dar în şcolile noastre nu vor mai preda profesori Români iar uşor, uşor nu vom mai învăţa Româna iar prin instituţiile de învăţământ superior poate nu se va mai preda ingineria, cibernetica sau fizica se va preda creşterea caprelor, arta minciuni, linguşitoria academică etc.

Dacă vreţi să participaţi în vre-un fel la punera în practică a acestei invenţii puteţi lua legătura cu autorul la numărul de telefon: 0747562702 sau la email gabriely20@yahoo.com.

sursa si foto:  http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .