.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Odiseea insolventei Realitatea Media continua. Paginademedia.ro anunta ca judecatorul nu l-a validat ca administrator judiciar pe Remus Borza (care detine firma Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, n.r.), cel propus de Adunarea Creditorilor si de catre Adunarea Generala a Actionarilor, si a numit un alt administrator judiciar pentru Realitatea, respectiv Expert Insolventa SPRL, o companie hunedoreana.

Termenul pentru validarea administratorului judiciar a fost joi, 26 iulie, dar instanta a mai amanat cu o zi decizia. Vineri, a numit compania hunedoreana Expert Insolventa drept noul administrator judiciar al Realitatea Media, companie aflata in insolventa.

Contactat de Paginademedia.ro, Elan Schwartzenberg, actionar al Realitatea, a declarat ca “tot ceea ce face judecatoarea (Mariana Moncea n.red.) este peste masura intelegerii sale”.

“Este peste masura intelegerii mele. Avem un comitet al creditorilor, pe care judecatoarea l-a numit, dupa propria ei decizie. Aveam un administrator special, Sorin Enache, schimbat tot dupa propria ei decizie. Iar Adunarea Creditorilor a decis cu aproape 60% ca il dorim pe Remus Borza administrator judiciar, Borza nefiindu-mi nici amic, nici cunoscut, ci doar unul dintre cei mai mari de pe piata”.
“Judecatoarea a numit, in schimb, o firma obscura din Hunedoara. Nu am nimic cu ei, nu vreau sa ii jignesc, dar nu inteleg de ce s-a inlocuit o firma gigant si a fost acceptata, in schimb, una mica”.
“Am inteles ca i se va face judecatoarei o a doua plangere la CSM (are deja una) astazi. Am inteles ca i se va face si o plangere penala, dar si o cerere de revocare a ei. Discutand cu avocatii, mi s-a spus ca ceea ce a facut ea este atipic practicii uzuale”.
“Fara a fi paranoic, ma intreb daca nu cumva cineva are mandat sa inchida Realitatea. Nu stiu (cine). Asta constat. Personal, cred ca sunt doua scopuri. Unu: o tentativa de a paraliza vocea Realitatii in aceasta luna. Doi: per ansamblu, cred ca se gandeste o tentativa de inchidere brutala a postului”.
“Ma gandesc sa sesisez inclusiv organisme din afara tarii in legatura cu ce se intampla”.

Societatea Euro Insol SPRL a fost desemnata in 12 iulie administrator judiciar al Realitatea Media, prin votul majoritatii creditorilor, in locul societatii Rovigo SPRL care a decis recent sa renunte la mandatul sau. Avocatul Remus Borza, care deţine firma Euro Insol, preciza atunci ca desemnarea administratorului judiciar este exclusiv atributul Adunarii Creditorilor, urmand ca Tribunalul Bucuresti sa ia nota de aceasta decizie

Ca reprezentant al GMG Media Box, firma intrata intre creditorii Realitatea Media cu o datorie de circa 16 milioane de euro, Cozmin Gusa mentiona ca, daca va trece votul creditorilor, viitorul administrator judiciar trebuie sa fie desemnat oficial de instanta.

Euro Insol SPRL este una dintre firmele controlate de Remus Borza, desemnat pe 20 iunie administrator judiciar la Hidroelectrica. Vezi profilul lui Remus Borza, Mare Orator al Marii Loji Nationale din Romania si coleg de facultate cu Victor Ponta

Rovigo SPRL a fost desemnata administrator judicial al Realitatea Media in momentul in care aceasta companie a intrat, anul trecut, in insolventa. La inceputul acestei luni, societatea de insolventa a inaintat o cerere de renuntare la mandatul de administrator judiciar, aratand ca “a intervenit un motiv de incompatibilitate”. Contactat atunci de Mediafax, Elan Schwartenberg, actionar Realitatea Media, declara ca “regret decizia, dar admir si salut verticalitatea lui Rovigo-Deleanu! A preferat sa demisioneze decat sa comita falsuri si abuzuri!”

Tot la inceputul lunii, o investigatie RISE Project arata ca postul Realitatea TV a revenit in proprietatea familiei lui Sorin Ovidiu Vantu, Elan Schwartzenberg ramanand cu doar 9% din Bluelink Comunicazioni, actionarul majoritar al Realitatea Media.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .