.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Da, şefu`, câtă dreptate aveţi”. Cam atât s-ar putea spune, pe scurt, despre întâlnirile dintre liderii PDL , conduşi de Emil Boc, şi preşedintele Traian Băsescu. Sinteza a făcut-o senatorul Radu Berceanu, la GÂNDUL LIVE, liderul democrat-liberal pledând pentru continuarea parteneriatului democrat-liberalilor cu şeful statului.

“Ar trebui ca echipa care va fi aleasă să aibă în continuare un parteneriat cu Traian Băsescu. Există diferenţe între parteneriat şi situaţia în care am fost până acum câteva luni. Nu este normal ca PDL să-i spună preşedintelui doar “da, şefu` câtă dreptate aveţi”. Conducerea partidului, Emil Boc, aveau atât de multă încredere în Traian Băsescu că le rezolvă pe toate că uitau să mai gândească cu capul lor”, a spus Berceanu.

El a adăugat că de fiecare dată PDL “aştepta cum vede Traian Băsescu chestiunea ca să spună aşa o vedem”.

“Traian Băsescu nu şi-a dorit această chestiune. Spunea, “dar voi ce idei aveţi?”. Partidul se ferea să aibă o idee diferită de cea a lui Traian Băsescu. Eu le-am spus “învăţaţi să mai gândiţi şi cu capul vostru!””, a spus Berceanu.

Din punctul său de vedere lucrurile vor sta altfel odată cu venirea lui Vasile Blaga la şefia PDL. “Vasile Blaga are o relaţia mult mai veche cu Traian Băsescu şi discută mai direct decât îşi permitea Emil Boc. Poate spune această chestiune nu merge în felul ăsta pentru că partidul nu o poate duce”, a explicat el, precizând că până acum Blaga nu putea fi “purtător de stindard” în locul lui Emil Boc.

“Partidul va avea nevoie de Traian Băsescu ca preşedinte al României, nu ştiu dacă şi domnia sa va dori să participe la această relaţie. Ar trebui să dorească”, a mai spus Berceanu.

Sursa si foto: Gandul info

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .