.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-145001875873390000Pe siguranță națională (într-un caz de spionaj, să zicem – sau orice faptă care aduce atingere siguranței naționale), interceptările se pot face în regim de urgență, cu aprobarea procurorului, timp de 48 de ore, după care mandatul trebuie validat de judecător. Din ce scrie Elena Udrea în jurnal (sau ce aflăm de la Cristoiu, mai bine zis), înțelegem că SRI a cerut ascultarea pe mandat de siguranță națională, procurorul a semnat mandatul însă, la cererea lui Băsescu, SRI a oprit ascultările în cazul Andronic și nu a mai cerut validarea mandatului după cele 48 de ore.

Lucrurile sunt chiar mai complicate. Fiind vorba de un mandat pe siguranță națională blocarea justiției de către cuplul Băsescu-Udre, dacă este reală, are sau poate avea deja iz de trădare.

Cristoiu e denunțătorul deceniului. De fapt, denunțul aparține Elenei Udrea. Ea l-a scris în jurnalul ei.

Însă Cristoiu se încurcă rău în date. În 2011 Alina Bica nu putea semna mandat, că nu era procuror, era secretar de stat la Ministerul Justiției (între 21 ianuarie 2009 și 7 mai 2012 a fost secretar de stat la MJ). Chiar Cristoiu a spus că jurnalul Elenei Udrea e scris în timpul campaniei electorale din 2014, nu în 2012. Cel mai probabil faptele denunțate de Cristoiu au avut loc în anul 2013, când Alina Bica era procuror-șef DIICOT.

Chiar dacă ”jurnalul” e scris postfactum și coitum de Cristoiu, în 2015, denunțul tot există. Elena Udrea i-a spus că ea și cu Băsescu au intervenit în justiție și la servicii pentru a-l scăpa pe Andronic.

Sunt curios dacă cei implicați vor susține în fața procurorilor spusele lui Cristoiu. Poate ar fi cazul ca procurorii să deschidă un dosar și să-i ia la întrebări pe Udrea, pe Maior, Coldea, pe Bica, pe Băsescu, procurorii, ofițerii de informații și politicienii implicați în caz.

Scrie Ion Cristoiu:

”Am mers la Jurnal și, surpriză! am descoperit următorul fragment:
„Cu el (cu Dan Andronic n.n) a fost o poveste mai demult. Acum vreun an am aflat de la Bica că a semnat mandat cerut de SRI pentru Andronic. El vorbea des cu Preşedintele la telefon. L-am întrebat pe Preşedinte dacă ştie. Nu ştia. I-a chemat pe cei de la SRI, care nu au recunoscut inițial. Apoi au spus că au retras mandatul. Am verificat, nu era adevărat. I-am transmis Preşedintelui. I-a chemat din nou. Pînă la urmă au oprit ascultările, care nu aveau nici un temei legal. ”

Jurnalul a fost scris în 2012. Cu un an în urmă, înseamnă 2011. Așadar, Elena Udrea dezvăluie că Dan Andronic fusese ascultat în 2011 cu mandat cerut de SRI pe Siguranță națională și nu de DNA pe Corupție.”

 

sursa si foto:   http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .