.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

ISIS-480x320Trei militanti ai Statului Islamic au vorbit cu un jurnalist italian despre viata pe care au dus-o in gruparea jihadista. Daily Record arata ca acestia au abordat teme precum violurile si crimele oribile. Ei au vorbit dintr-o inchisoare aflata in apropierea orasului Kirkuk din Irak, iar un jihadist a facut un pronostic sumbru pentru Europa, sustinând ca Statul Islamic va prelua fraiele Bătrânului Continent.

Ucideti homosexualii, violati femeile. Muhenet, in varsta de 30 de ani, a marturisit ca s-a alaturat Statului Islamic pentru ca primea un salariu lunar de 300 de dolari, depasind remuneratia pe care o obtinea ca zidar.

“Am fost capturat in zona sultanului Abdullah. Eram cu inca trei persoane cand au inceput bombardamentele. Ceilalti s-au aruncat in apa si s-au salvat. Eu nu stiu sa inot, asa ca am ramas pe loc si m-au prins. Filozofia lor e sa omoare toti dusmanii, cum ar fi siitii. Crestinii trebuie sa se converteasca la islam. In caz contrar, trebuie sa plateasca pentru a locui in Statul Islamic, altfel vor fi ucisi”, a explicat barbatul, in cadrul unui interviu acordat unei televiziuni italiene.

El a fost intrebat ce se intampla cu cei care nu fac ceea ce zic jihadistii, raspunzand ca toti sunt ucisi, in special cu pietre, adaugand faptul ca in Coran se stipuleaza ca toti homosexualii trebuie ucisi.

Reporterul vrea sa afle si ce se intample cu fetele Yazidi, care adesea devin sclavele sexuale ale membrilor Statului Islamic. “Ele sunt luate prizoniere, iar cele care nu se convertesc la islam sunt violate. Fiecare dintre noi primeste cate o femeie, in schimbul unei sume. Pretul e de cam 800 de dolari, dar variaza in functie de cat sunt de frumoase”, a mentionat acesta.

Barbatul a fost intrebat de reporter si daca teroristii se pot extinde in Europa, moment in care expresia fetei sale s-a transformat radical. “Islamul se va extinde foarte curand. Va ajunge in Europa si la alte natiuni, iar legile Coranului vor guverna. Femeile din Europa vor fi obligate sa poarte voal”, a sustinut prizonierul.

Barbatul a insistat asupra faptului ca occidentalii duc o viata pacatoasa, deoarece nu se supun legilor Coranului si a adaugat ca oricine bea bere e ucis.”Imi pare rau de crestinii care sunt ucisi, deoarece puteau sa traiasca daca se converteau la islam. Sufar putin, era bine daca faceau asta”, a mai spus Muhenet. La final, si-a cerut scuze fata de jurnalistul italian si a adaugat ca spera ca acesta sa se converteasca la islam.

Jihadist de doar 15 ani. Ulterior, un alt prizonier soseste in fata jurnalistului. Numele lui e Abdullah si are doar 15 ani.”Inainte sa fiu recrutat, eram in primul an de liceu. Niste prieteni de-ai mei au intrat in contact cu Statul Islamic, asa ca m-am alaturat si eu”, a marturisit baiatul.

El a negat faptul ca a fost antrenat inainte sa intre in lupta. “Au venit la un moment dat niste lideri ai gruparii, pentru a ne invata despre unele arme. Iar uneori participam la niste adunari, unde ne invatau volorile Statului Islamic. Ne spuneau ca alcoolul, tigarile si prostituatele reprezinta pacate mari si ca americanii si celelalte state occidentale reprezinta dusmanul”, a mai spus tanarul.

Abdullah si-a amintit ca atunci cand Statul Islamic a venit pentru prima data in Mosul, strazile erau pline de oameni morti. El i-a mai povestit jurnalistului ca a fost impuscat in spate si ca a tras cu arma de cateva ori.

Dar baiatul regreta ca s-a alaturat jihadistilor, precizand ca ar prefera sa joace fotbal si sa se uite la televizor decat sa poarte batalii. “Nu stiu ce se va intampla cu mine”, a mai spus Abdullah.
Plin de regrete. Ultimul care apare in fata jurnalistului italian este un prizonier irakian, pe nume Yasir Sin Ahmed, care are 19 ani. Tanarul a povestit ca a fost recrutat acum ceva vreme si ca nu prea stia ce inseamna jihadul, dar a crezut ca face ceea ce trebuie.

“In moschee ni s-a spus ceva de jihad si paradis. Am crezut ca e in regula”, a marturisit acesta. Ulterior, el a mentionat ca parintii sai sunt morti si ca regreta ca s-a alaturat Statului Islamic.

Vezi interviul VIDEO

sursa si foto:  http://www.napocanews.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .