.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

iasi-mars-familieRomânia este într-o criză demografică fără precedent, care pune în pericol însăși existența națiunii române și a statului român. După 26 de ani de la lovitura de stat pro-sovietică din decembrie 1989 s-a dovedit că legalizarea avorturilor și politica anti-demografică criminală a guvernelor post-decembriste a dus la o scădere a populației României la nivelul de avarie. Din perspectivă istorică decretul nr. 770 emis de Nicolae Ceaușescu în 1966 s-a dovedit că a fost inspirat și a dus la creșterea demografică a poporului român de la 18 milioane la 23 de milioane în 1989. Dictatorul Ceaușescu știa și credea ce spuneau economiștii că întotdeauna dezvoltarea economică este corelată cu creșterea demografică deoarece crește consumul și puterea producției economice. Anii trecuți, politicieni iresponsabili, ca T. Băsescu, le cereau românilor din înalte funcții să plece din țară. Chiar zilele trecute m-am întâlnit la țară cu bărbați trecuți de 45 de ani care au prins la școală fenomenul decrețeilor. Dacă înainte de decretul nr. 770 era în sat o singură clasă de a întâia, după măsura interzicerii avorturilor în câțiva ani au crescut clasele generale de la una la patru, fapt că măsura a avut succes demografic. Fără creștere demografică nu poate exista dezvoltare economică și prosperitate. Mai mult, cu consecințe nefaste, din 1990, legalizarea avorturilor a dus la uciderea de către mame a 19 milioane de prunci nenăscuți. Dacă avorturile nu se legalizau la liber azi România ar fi avut peste 30 de milioane de cetățeni. Ciudat este că după 1990 nu s-a dus o politică în România de încurajare a natalității. Pare incredibil că nicio femeie deputat sau senator din cei 26 de ani de democrație parlamentară nu a propus un pachet de legi de creștere a natalității în România. Parcă femeile din politica României sunt bărbați, nu născătoare de prunci. Dar ce mă mir când politicienele noastre la trei zile de la naștere se țin de conferințe de presă și cancanuri politice în loc să-și crească și să-și alăpteze pruncii, iar unele dintre ele, lidere iluzorii egoiste de partid nu știu în ce zi au născut. Nu mă miră că, cu astfel de femei în politica românească, natalitatea e pe minus în țara noastră și nu s-au gândit nici măcar să facă o lege pentru protecția mamei și copilului și pentru creșterea natalității ca premisă de viitor a poporului român.

Rusia a reușit să aibă creștere demografică și economică ducând o politică pro-natalistă fără precedent. La al treilea copil femeia rusă primește o primă de 9.000 de euro iar dacă nu vrea să mai muncească i se plătește o îndemnizație de 80 la sută din salariu până la pensie, considerându-se rolul ei foarte important, acela de a fi mamă. La noi, într-o replică diabolică, justiția română condamnă femei cu copii la pușcărie. Diferență mare de abordare asupra viitorului și sensului vieții unei națiuni! Nu-i așa? Trag acest semnal de alarmă în urma unor noi statistici europene care semnalizează că poporul român e pe cale de dispariție în 50 de ani dacă nu se vor lua măsuri de stat de încurajare a natalității. România pe cale de dispariție? Cifra alarmanta reiese din datele publicate de Institutul National de Statistica si este valabila pentru primele cinci luni ale anului.Dacă se mentine acest ritm, peste doar 219 ani nu va mai exista niciun locuitor. Specialistii susțin ca de la an la an rata fertilitatii scade, iar flagelul pare sa se raspandeasca si in Europa, care a intrat si ea, anul trecut, pentru prima data, in declin demografic. În primele 5 luni ale anului, Romania a pierdut 37.500 de persoane – echivalentul unui oras cat Mangalia. Si asta in conditiile in care tinerii amana sa faca un copil. Practic, populatia Romaniei dispare cu o “viteza” incredibila de 248 de persoane pe zi. Proiectia românească este chiar mai pesimista, am ajunge la putin peste 13 milioane de locuitori inca din 2060, iar regiunile care ar pierde cei mai multi români ar fi Muntenia, cu 1.4 milioane, Oltenia, Dobrogea si Moldova.Este o alarmă de gradul zero. Față de Rusia sau Polonia, guvernele României au tăiat îndemnizațiile de mamă și alocațiile copiilor, ceea ce a dus la o nesiguranță socială, care a dus la scăderea natalității. Parlamentul României ar trebui să ia măsuri imediate de creștere a natalității în al 13 ceas până nu e prea târziu, ca în Polonia, interzicând avortul, iar la al treilea copil mama româncă să primească o primă uriașă de întreținere și dreptul de a alege să crească copii sau să muncească după trecerea celor doi ani de maternitate. BOR trebuie să se implice mai mult în combaterea avorturilor și în conștientizarea creșterii demografice în România. Fără măsuri protective și de încurajare a natalității până în 2080, România nu va mai exista iar poporul român va rămâne, vorba poetului…o amintire frumoasă. Pentru crima împotriva pruncilor români niciun politician post-decembrist de la guvernare nu a plătit?

Ionuț Țene

sursa si foto:  http://www.napocanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .