.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesStatul american California a socat mereu. Revolutia sexuala a inceput acolo, miscarea anti-establishment moderna a fost lansata acolo, deconstructia sociala din secolul XX a prins radacini acolo, iar intoleranta… e si ea made in California. Universitatile liberale din acest stat sunt focare ideologice care transmit ideologii bizare in restul Americii, de unde apoi ajung, treptat, in toata lumea. Sprijinite cu sume nelimitate, universitatile si think-tankurile californiene sunt imprastie decadenta in toata lumea.

Ultima manifestare de acest tip a fost simtita saptamina trecuta. Este vorba despre ridicarea intolerantei la rang de politica corporatista. Banuim ca pina acuma fiecare roman care citeste presa a aflat ca Brendan Eich, CEO al corporatiei Mozilla, a fost fortat sa-si dea demisia pentru singurul motiv ca a indraznit sa afirme ca familia naturala si traditionala barbat-femeie e preferabila „casatoriilor” intre persoane de acelasi sex. Ba mai mult, in 2008 a donat 1000 de dolari campaniei cetatenesti californiene de interzicere a casatoriilor homosexuale in California.

Probabil ca nu ati fost surprinsi de aceasta ultima stire, fie ea cit de socanta. Am atras atentia vreme de citiva ani ca „minoritatile sexuale” constituie cel mai intolerant segment al populatiei. Ataca biserici, intrerup in mod agresiv slujbe religioase, dau in judecata traducatori ai Bibliei pentru ca pastreaza in Biblie versetele Scripturii care condamna homosexualitatea, dau in judecata oameni de buna credinta care nu vor sa participe la ceremonii care celebreaza homosexualitatea, indoctrineaza tanara generatie cu libertinaj sexual, si alte lucruri ca acestea.

Unii comentatori au etichetat miscarea homosexuala care se comporta in acest fel ca un fel de „gaystapo”, o aluzie la infama politie secreta nazista a anilor 30, ori „the gay mafia”, cum spunea recent Bill Maher, un comedian american cu vederi pro-homosexuale. Ori „the gay mob” cum spunea intr-un comentariu recent Pat Buchanan, candidat la alegerile prezidentiale americane din 1992. Chiar si activistii homosexuali sunt socati de astfel de evenimente. Unii dintre ei incep sa regrete ca au promovat casatoriile homosexuale si cer reintoarcerea la familia traditionala. Andrew Sullivan e unul dintre ei.

Intoleranta e „made in California”. De citiva ani, lobby-ul homosexual este lansat intr-o campanie de denigrare si penalizare a personalitatilor americane care de-a lungul anilor au promovat politici ori pozitii pro-familie si pro-casatoria naturala. Brendan Eich e ultima victima a acestei vanatori crunte.

Intoleranta aceasta e irationala. E de necrezut ca in 2014 o fiinta umana sa fie penalizata pentru ca afirma in public valoarea celei mai vechi institutii si practici sociale din istoria omenirii – casatoria naturala intre un barbat si o femeie. Totusi, 50% dintre americani inca resping casatoriile homosexuale. (Rezultatele unui sondaj de opinie din martie anul acesta pot fi citite aici.) Sunt ei oare niste bigoti? Ori noi, romanii?

Cititi  mai departe pe cultura vietii

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .