.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un grup de firme spaniol-american tatoneaza terenul, la Tautii Magheraus, pentru o investitie unicat. Este vorba de un Business Park, care ar urma sa gazduiasca activitatea a zeci de firme, sa aiba un hotel propriu si sa servesca drept punct de desfacere, respectiv de depozitare pentru marfuri destinate tarilor din Asia si fosta URSS, dupa cum a precizat, pentru eMaramures, primarul orasului, Anton Ardelean. Intr-o prima faza, centrul logistic ar impune angajarea unui numar de 1.000 de oameni, urmand ca ulterior sa ajunga pana la aproximativ 5.000 de persoane.

Zilele acestea, Consiliul Local Tautii Magheraus si-a dat acordul de principiu in vederea concesionarii unui teren de 100 de hectare care le-ar conveni investitorilor pentru amenajarea Business Parkului. Zona vizata este in imediata apropiere a aeroportului, dar are, totodata, si iesire la calea ferata, respectiv la soseaua care vine dinspre vama Petea.

Primarul Anton Ardelean a precizat ca investitia initiala e prevazuta la 100 de milioane de euro, dar ca in urmatorii cinci ani de la demararea ei ar urma sa fie dublata. Conditia pusa de catre dezvoltatori pentru inceperea lucrarilor ar fi aceea de dezvoltare a Aeroportului International Baia Mare, care e pe raza orasului Tauti, in sensul de a permite aterizarea si decolarea unor avioane de tip cargo, pentru transportul marfurilor.

Sursa: emaramures

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .