.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

iohannis-intalnire-hans-klemmJoi, 5 noiembrie 2015, după două seri de proteste în București, prima seară provocînd căderea Guvernului Victor Ponta, ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a postat pe Facebook un Mesaj considerat de toată lumea drept îndemn la români de a ieși în Stradă și a protesta: „Ultimele zile au fost atât dinamice, cât şi foarte emoţionante. Transmitem din nou condoleanţe pentru decesele tragice din data de 30 octombrie şi din zilele care au urmat. Aplaudăm exercitarea paşnică a libertăţii de exprimare şi întrunire şi îi încurajăm pe toţi românii să rămână implicaţi în procesul civic.”

Sîmbătă, 7 noiembrie 2015, Gabriela Antoniu, o mai veche cunoștință a mea din presă, mi-a luat un amplu interviu despre ce se întîmplă în aceste zile în România pentru site-ul mariustucă.ro. L-am acordat cu plăcere, deoarece un interviu amplu îmi dădea posibilitatea de a spune ce gîndesc mult mai bine decît intervențiile telefonice la televiziunile de știr,i care mă pun în fața isteriilor unor fătuce date gata de gîndul că trăiesc și ele o Revoluție, deși patronii nu le-au dat salariul pe luna trecută.

O primă parte din interviu a apărut deja pe mariustucă.ro. Vor urma și celelalte. Merită să le citiți pe toate, cu o singură condiție. Să-mi acceptați privirea sceptică față de tot ce se întîmplă în aceste zile, privirea unui jurnalist care a trăit toate Revoluțiile de pînă acum, cu excepția Marii Revoluții din octombrie 1917. În prima parte a interviului mă refer și la intervenția ambasadorului american: „Avem de 25 de ani de instituţii democratice. Avem alegeri libere, Parlament, partide politice. Nu-i convine cuiva rezultatul votului ?Aşa ne-au învăţat americanii. Alegeri libere şi corecte. Au fost în România alegeri libere şi corecte? A dat o majoritate. Convine, nu convine ceilalţi se supun acestui vot al majorităţii. Acum vine ambasadorul american şi îmi spune mie că e bine că iese lumea în stradă. Lumea care iese în stradă o face neautorizat. La ei e permis să vină în Casei Albe 10.000 de oameni neautorizaţi?”

În România slugărniciei necondiționate față de Stăpînii trecători ai Lumii, ambasadorul american nu se deosebește prin comportamentul de Guvernator al unei țări de babuini de trimisul Sultanului de pe vremuri, de ambasadorul neamț din timpul regimului Antonescu și de ambasadorul sovietic din timpul regimului Anei Pauker. De aceea, spusele ambasadorului SUA în România au pentru jurnaliști, pentru politicieni, pentru liderii așa zisei Societăți civile puterea copleșitoare a unor Table ale Legii aduse de Moise de pe Muntele Sinai.

De 25 de ani, America ne bate la cap să transpunem în viață ceea ce ea, America de ieri și de azi, consideră drept piatra de temelie a democrației. Alegeri libere și corecte. Din cîte știu, alegerile din decembrie 2012, care au dus la actualul Parlament, au fost declarate de SUA libere și corecte. Mai mult, America a considerat instituțiile democratice din România ultimilor trei ani drept legitime, odată ce cu ele a tratat instalarea Scutului antirachetă, prezența a cît mai multe trupe americane pe teritoriul național, adoptarea unei poziții agresive față de Rusia, trimiterea de noi trupe în Afganistan. Transformarea României într-un aliat de nădejde al României în zonă n-a fost opera Străzii, ci opera instituțiilor democratice ale țării, desemnate de toți românii prin alegeri libere și corecte.

Dacă demonstrația din seara zilei de luni, 2 noiembrie 2015, deși neautorizată, mai avea o justificare, demonstrațiile care au urmat, cu ocuparea ilegală a carosabilului, demonstrații așa zis spontane și prin asta neasumate de nimeni ( lucru grav într-o democrație, deoarece o demonstrație neasumată de nimeni poate degenera în orice moment în violențe, prin implicarea unor forțe huliganice sau diversioniste), cele care au urmat nu mai au nici o justificare. Cu atît mai mult cu cît, dacă demonstrația prin care s-a cerut demisia Guvernului, avea un obiectiv acceptabil din punct de vedere democratic, demonstrațiile ulterioare, cerînd lichidarea întregi clase politice, dizolvarea Parlamentului, excluderea din viața politică a tuturor celor care au făcut politică în ultimii 25 de ani, constituirea unui soi de Adunare Națională a Poporului, se definesc printr-o gravă punere la îndoială a mecanismelor democratice ale unei țări. România are nevoie de revenire rapidă la normalitate.

Normalitatea e dată de punerea în funcțiune a mecanismelor democratice, între care nu se numără demonstrațiile neautorizate cu ocuparea carosabilului. Fiecare seară care trece cu ocuparea Pieței Universității, cu isteria unei noi Revoluții, cu contestarea pe toate canalele a instituțiilor democratice din România, nu poate decît să ducă în cele din urmă la o gravă Criză economică. E interesată America într-o instabilitate politică în țara în care și-a plasat Scutul? Așa se pare judecînd după îndemnul ambasadorului american de continuare pînă-n pînzele albe a demonstrațiilor spontane. Tot ceea ce se contestă acum cu vehemență de o minoritate prin raportare la majoritate tăcută a românilor s-a obținut în urma unor alegeri libere și corecte, recunoscute ca atare de SUA.

Vrea America să aplice și-n România nenorocitul experiment numit Primăvara arabă? Așa se pare judecînd după îndemnul ambasadorului american de a continua contestarea de tip euromaidan de la Kiev a instituțiile democratic alese în România.

Înțeleg că Hans Klemm e american. Ar putea fi agent CIA. După osîrdia depusă pentru destabilizarea României lasă impresia că e agent KGB.

E agent provocator al Moscovei sau se face?!

sursa si foto: http://www.nasul.tv

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .