.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesDin ce în ce mai mult, în ultima perioadă circulă zvonul că istoricul Gheorghe Buzatu, decedat la 20 mai 2013, a fost ţinta unei conspiraţii internaţionale, spre a fi redus la tăcere, pentru convingerile sale exprimate în mod public, dar şi în lucrările sale ştiinţifice, care au deranjat cercuri de interese de la cel mai înalt nivel, privind Noua Ordine Mondială.

Faptul că a documentat cu probe istorice incontestabile anumite evenimente privind istoria modernă şi contemporană a Armatei Române, dar mai ales a abordat istoria petrolului, gazelor şi zăcămintele statului nostru, a cultivat memoria unor genii ale spiritualităţii neamului sau a unor lideri, cum ar fi Mihai Eminescu, Nicolae Titulescu, Regina Maria, Carol al II-lea, Ion Antonescu, Gheorghe Gheorghiu-Dej, Lucreţiu Pătrăşcanu, Nicolae Ceauşescu, dar a scris şi despre unii străini, cum ar fi Simon Wiesenthal, Ellie Wiesel, Miklos Horthy, Benito Mussolini, Iosif Vissarionovici Stalin, Lavrenti Beria, Ioakim von Ribentropp, Molotov, Adolf Hitler, Harry Truman, John Fisgerald Kenedy, George W. Bush, Mihail Gorbaciov, avînd un punct de vedere obiectiv, dar patriotic, la adresa poporului nostru, a deranjat cercurile interesate în destructurarea ţării, colonizarea şi lichidarea acesteia, prin politici interne antistatale şi antinaţionale. Ori, cui îi trebuie în ziua de astăzi un istoric patriot, cînd Spania, Cipru, Irlanda, Italia, Grecia, Rusia, sînt în prag de lichidare, şi cu ajutorul eforturilor insurgenţilor din interior?

Pe de altă parte, teza privind organizarea unui „holocaust“ în România în anii 1940-1944, în care ar fi pierit peste 450.000 de minoritari evrei, unguri, ţigani, armeni, lipoveni, ruşi, tătari, turci etc., fiind puternic combătută de marele savant cu argumente ştiinţifice obţinute din marile arhive ale lumii şi din datele oficiale ale statelor cobeligerante, prin anularea acesteia pe baza unei ample documentări şi a istoriografiei româneşti, ar fi zădărnicit solicitarea unor despăgubiri de peste 40 de miliarde de euro, ce au fost deja cerute de la statul nostru, ca răspundere a comitenţilor pentru faptele prepuşilor, dacă bineînţeles acele fapte s-ar fi consumat cu adevărat. Ori, Gheorghe Buzatu reprezenta un obstacol în finalizarea planului de a obliga România să plătească daune de război pentru un genocid care nu a avut loc.

Da, marele istoric a recunoscut că a fost un genocid, dar acesta a fost împotriva Poporului Român, încă de pe timpul lui Decebal şi pînă azi, iar eliminarea prematură a marelui istoric confirmă această axiomă, conform tezei definirii unui posibil mobil al atentatului împotriva domniei-sale şi a celor care i-au studiat lucrările. Începînd de la ordinul suspect de a nu i se acorda onoruri militare la funeralii, primit pe canale diplomatice, şi terminînd cu atacuri la persoană violente în diverse publicaţii de istorie din Ungaria, Austria, Franţa, Federaţia Rusă, SUA, dar şi din România, sau comentarii abjecte apărute în spaţiul virtual, au fost semnale ca acesta să-şi înceteze preocupările şi să se plimbe liniştit prin Parcul Copou şi să nu mai publice nimic.

Nici agenţii de influenţă plantaţi în jurul său nu au reuşit să-l oprească din scris, el rămînînd cu o mare parte a operei sale nepublicate, dar şi fără vreo şansă de a mai fi publicată vreodată. Astfel se comentează în cercurile criminalistice autorizate că, deşi Gheorghe Buzatu nu a făcut rău la nimeni în toată viaţa sa, fiind un bonom şi o persoană foarte tolerantă, a fost relativ facil să fie otrăvit la Bîrlad, la ultima sesiune de comunicări ştiinţifice, cu un beta-blocant puternic, care să-i paralizeze muşchii inimii, care, în ciuda dozei letale, au continuat să mai pulseze încă 3-4 ore după ce s-a constatat decesul de către medicii de la terapie intensivă.

Faptul că nu s-a făcut nici un raport medico-legal, deşi familia a insistat să cunoască de ce s-a produs o moarte subită, decesul fiind suspect, se pare că pe canale diplomatice, chiar persoane abilitate din Ministerul Sănătăţii sau la Ministerul Afacerilor Interne au interzis efectuarea unor investigaţii medico-legale şi au blocat orice anchetă legată de această moarte suspectă. Chiar şi procurorii criminalişti au primit ordin să nu se implice. Rămîne de văzut dacă organele abilitate vor reuşi să facă lumină în acest caz de omor. Pe de altă parte, un criminalist celebru, Ceacanica, a spus că dacă o crimă nu este dovedită nu-i crimă, ci atentat premeditat la viaţa unei persoane, rămas cu autori neidentificaţi.

Poate doar unul ca Alimănescu să fi putut face lumină în acest caz, însă cum investigatorii profesionişti sînt „rara avis“ în peisajul judiciar contemporan, se pare că acest atentat la Siguranţa Naţională va rămîne pentru mult timp cu autori necunoscuţi. În fond, ar fi una dintre cele peste 2,5 milioane de soluţii date de magistraţii din România post-decembristă.

Ori, dacă un popor nu-şi apără eminenţele cenuşii şi nu mai există siguranţa zilei de mîine nici pentru oamenii de rînd, nici pentru marile personalităţi ale spiritualităţii româneşti, care sînt incluse în orbita spiritualităţii mondiale, atunci se pare că ne merităm blestemul Mareşalului Antonescu, spus la finele procesului, în luna mai 1946 a „Marii trădări naţionale“ … „Popor ingrat, te-am slujit cu credinţă în două războaie mondiale, dacă aş fi ieşit victorios, aş fi avut statui în toate oraşele ţării noastre reîntregite, dar acum, după umilinţa înfrîngerii şi a minciunii, (că nu a fost genocid în România – n.n.) nu-ţi voi lăsa nici măcar cenuşa mea“…

BRIGADA FULGER, Iaşi

 

 

http://ro.wikipedia.org/wiki/Gheorghe_Buzatu
 
 
sursa: mail

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .