.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

clubul-de-la-roma-pune-la-cale-viitorul-lumii-trei-zile-in-capitala-romaniei-434x3261Ce tot spun FMI, guvern, preşedinţie şi ce a mai spus o dată ieri (06.08.2013) Isărescu:

Isarescu s-a mai referit si la controversatul subiect al clauzelor abuzive, reluand teoria apararii deponentilor si nu pe cei ai bancilor, cum ar putea fi interpretata pozitia Bancii de emisiune. “Nu sunt de acord cu ideea ca bancherii au castigat prin faptul ca in noul acord cu FMI s-a decis ca procesele contra clauzelor abuzive din contractele de credit vor putea ajunge la instanta suprema, iar deciziile nu se vor aplica retroactiv. Au castigat depunatorii. Daca s-ar fi aplicat aceasta lege, nu stiu cat ar castiga debitorii si cat ar castiga de fapt avocatii lor. In realitate, de castigat va castiga stabilitatea tarii, stabilitate de care avem cu totii nevoie”, a spus Isarescu.

“Statul de drept” trebuie să susţină echilibrul economic prin susţinerea unui abuz, prin “pilirea” legilor pînă li se tocesc dinţii. Asta a spus de fapt Isărescu. Punerea în balans a creditaţilor şi a depunătorilor e un fals propagandistic. (Pentru asta ar fi trebuit ca BNR să şi facă ceva pentru creditaţi – n-a făcut absolut nimic). Cum am mai spus, pe lîngă împrumuturile date statului, sistemul bancar a beneficiat şi de alte soiuri de bail-out-uri de tip estic. Cu comisioanele abuzive am făcut practic plăţi către susţinerea profitului unora (şi nu a fost vorba de deponenţii de pe aici), fără ca măcar să avem şansa să spunem că am făcut un bail-out în toată puterea cuvîntului…

 

sursa si foto: Voxpublica

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .