.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Atac-Franta-620x264O serie de atacuri teroriste au zguduit aseară Parisul, îndoliind din nou Franța. Fanaticii musulmani au profitat de amicalul de fotbal dintre Franța și Germania și au transformat evenimentul într-un carnagiu, dar au atacat și alte locuri din centrul Parisului, împușcând oamenii la grămadă sau aruncându-se în aer în mijlocul mulțimii.

Președintele Hollande, prezent la meci, a fost evacuat de urgență.

Atacurile teroriste au avut loc cam la aceeași oră la care s-a petrecut tragedia din Club Colectiv și ele au fost revendicate de teroriștii ISIS, care au amenințat că acte similare de terorism vor avea loc în curând și la Roma, Londra și Washington. Cel puțin șapte islamiști sinucigași au fost implicați în atacuri.

Bilanțul este cutremurător: peste 150 de morți și 200 de răniți, aproape jumătate dintre răniți fiind în stare gravă…

harta-atacurilor

 

 

 

 

 

 

 

Franța a decretat stare de urgență și și-a închis granițele. Autoritățile franceze au operat deja arestări dar o parte dintre atacatori se află în libertate. Panica din capitala Franței ca și șocul emoțional și-au pus amprenta pe întreaga țară și crează îngrijorări și în restul Europei, în condițiile în care orice analist serios și orice om inteligent știe că valul de migranți musulmani din ultimele luni a adus în țările europene mii de teroriști ISIS.

Desigur, Franța, care a dus o politică de încurajare a imigrației arabe de mai multe decenii, este un teren cu mult mai multe oportunități pentru terorism decât alte țări europene, deoarece pe teritoriul ei trăiesc milioane de musulmani NEINTEGRAȚI în cultura și civilizația europeană.

Țările cu o politică similară, cum ar fi Germania sau țările nordice, nu cred că vor mai dormi liniștite de acum.

Ceea ce trebuie prevenit este ca restul țărilor europene să nu ajungă în aceeași situația în care să aibă enclave islamice pe teritoriul lor, unde se trăiește pe alte principii decât cele ale civilizației europene.

Acest tragic eveniment (care va omorî cel puțin pentru o perioadă și turismul în capitala Franței dar și în restul țării) ar trebui să fie un semnal major de alarmă, pentru că el arată că politica multiculturalismului în Europa este un eșec și că a o continua este o dovadă de iresponsabilitate criminală.

În consecință, politicienii români ar trebui să respingă orice cote obligatorii de imigranți musulmani, indiferent de ce ar spune dictatoarea Merkel sau caraghiosul de Hollande. Dacă nu o fac, vor trebui să își asume responsabilitatea penală de complici ai unor eventuale acte de terorism pe teritoriul României, odată cu sosirea migranților musulmani.

Daniel Roxin

sursa si foto: http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .