.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

apocalipsa-vazuta-de-isis-ca-batalia-de-la-dabiq_527135Noul videoclip propagandistic lansat de ISIS, prezintă viziunea apocaliptică asupra sfârşitului lumii, în bătălia supremă împotriva ”cruciaţilor”

ISIS a lansat un nou videoclip care îţi dă fiori, deoarece prezintă viziunea apocaliptică a jihadiştilor asupra sfârşitului lumii, având şi o simbolistică bine aleasă, în imagini observându-se blindate, care din context par că sunt direcţionate către Colosseum, acest lucru făcând aluzie directă la ”armata Romei”, care în credinţa adepţilor ISIS, reprezintă ultima bătălie a acestora, care se va desfăşura la Dabiq împotriva ”cruciaţilor”. De altfel şi filmul este intitulat “Reuniune la Dabiq” şi se referă la amplasarea bătăliei finale dintre “cruciaţi” şi “credincioşi”. Informaţia şi videoclipul au fost publicate pe mirror.co.uk.

În film, într-o succesiune ilogică de imagini,organizaţia teroristă prezintă funeraliile unui luptător mort, un jihadist călare care încearcă să arate ca un soldat de onoare şi grupuri de oameni, în marea lor majoritatea prea speriaţi pentru a-şi arăta feţele aparatului de filmat. Videoclipul propagandistic prezintă apoi un convoi de maşini conduse de jihadişti şi steagul alb-negru al Statului Islamic fluturând în vânt. Acelaşi steag este apoi pus pe harta lumii peste Algeria, Libia, Egipt, Yemen şi Irak, locurile unde influenţa acestei organizaţii este covârşitoare, înainte să apară steagurile ţărilor cu care ISIS a decis că este înrăzboi. Printre cele 60 de steaguri prezentate, se poate vedea şi steagul României.

Deşi videoclipul este ameninţător, el pare să arate mai mult disperarea care a cuprins conducerea la vârf a Statului Islamic. Se pare că atacurile neîntrerupte ale Rusiei şi coaliţiei conduse de SUA, încep să dea rezultate şi singura metodă de a menţine unitatea acestei structuri este propaganda. O propagandă isterică, ce este dublată de fanatismul religios care stă în spatele ei. O propagandă a urii şi violenţei, care aduce aminte de propaganda nazistă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Este tot ce le-a mai rămas de făcut acestor monştri care sub umbrela credinţei islamice (în mod ironic ei o denumesc ”religia păcii”) lansează ameninţare după ameninţare. Nu mai departe de săptămâna trecută, grupul terorist a lansat, de asemenea un clip în care anunţa pericolul unor atacuri teroriste în marile oraşe din întreaga lume. Doi jihadişti îmbrăcaţi în uniforma specifică lor, puteau fi văzuţi lansând ameninţări teribile la adresa oraşelor Paris, New York şi Moscova.

În videoclip sunt prezentaţi doi bărbaţi pe o plajă, înainte ca un vorbitor de limba engleză să înceapă tirada împotriva Occidentului. El ameninţă că “răzbunare a început” şi “sângele va curge”,  pentru ca apoi să adauge “Franţa a fost începutul, mâine va fi la Washington, va fi la New York şi va fi la Moscova…”. Militantul avertizează Rusia apoi că “va veni şi timpul vostru” şi “va fi ce este mai rău.  Nu veţi fi la adăpost în această lume de armele, gloanţele şi explozibilii noştri. Vom veni să vă distrugem”.

Chiar dacă ameninţările sunt cât se poate de serioase, din ele transpare foarte multă disperare. E clar că trebuie luate în serios, e clar că lupta împotriva acestor sceleraţi trebuie dusă până la capăt, pentru că ceea ce este periculos cu adevărat la acest flagel numit Statul Islamic, este fanatismul acestor indivizi, care individual, pot produce mai multe distrugeri decât luaţi în mod colectiv.

Comentariu ROStirea: Videoclipul a fost eliminat de pe Youtube deoarece continee imagini violente!!!.

https://youtu.be/lPCxtxEIInU

 

sursa si foto:  http://ro.blastingnews.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .