.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Israelianul Tal Silberstein, consilier al lui Silviu Prigoana la Primaria Capitalei, este băgat şi în afacerea Roşia Montană, fiind un apropiat al lui Beny Steinmetz, acţionar în firmele care deţin 80% din firma Gabriel Resources, acţionarul principal al Roşia Montană Gold Corporation. Printre acţionarii prezenţi în Roşia Montană Gold Corporation se numără Compania Minieră de Stat – MINVEST – Deva, cu o cotă de 19,31%, firma Gabriel Resources, cu 80,46%, şi alţi „acţionari minoritari”, cu 0,23%. 80% din acţiunile Gabriel Resources sunt deţinute de investitori din SUA: Newmont Mining Corporation, cu 15%, al doilea producător de aur din lume, Electrum Strategic Holdings, cu 18%, şi Paulson & CO. Beny Steinmetz, cel care a preluat acţiunile vândute de către Frank Timiş, dar şi de George Soros, este judecat pentru evaziune fiscală în SUA.

Corporaţia condusă de Beny Steinmetz, BSG, a fost implicată, în 2008, în incidente sângeroase în Sierra Leone. Aceeaşi firmă a intrat şi pe piaţa imobiliară din România prin intermediul unui fost consilier al lui Adrian Năstase, Remus Truică. Potrivit unui articol publicat de „Evenimentul zilei” în 2008, imperiul Steinmetz şi românul Remus Truică s-au întâlnit în firma BRG Residencial Consulting Services, înfiinţată în octombrie 2007, în Bucureşti. Compania are profil imobiliar, cu Truică deţinând 50% din participaţiile SRL-ului, iar cealaltă jumătate fiind plasată pe numele unui offshore din Insulele Virgine Britanice, ce aparţine de BSG. Însăşi intrarea corporaţiei BSG în afacerea Roşia Montană a fost una care a ridicat mari întrebări, mai cu seamă prin prisma “ajutorului” primit chiar de la autorităţile de la Bucureşti. Pe 11 noiembrie 2009, RMGC ajungea la un acord cu BSG Capital Markets, parte a holdingului Beny Steinmetz Group, pentru vânzarea unui pachet de 30 de milioane de acţiuni, în valoare de 67,5 milioane de dolari. BSG urma să deţină astfel 9% din RMGC. Tranzacţia a fost perfectată însă doar pe 18 decembrie 2009, la Toronto. În aceeaşi zi, în România, Adriean Videanu, înainte chiar de confirmarea lui în funcţia de ministru al Economiei, anunţa că proiectul de la Roşia Montană (un proiect privat) urma să fie cuprins în programul de guvernare.

De altfel, legăturile dintre Videanu şi BSG datau încă din 2007 şi 2008. În perioada în care Videanu a fost primar al Capitalei, Seven Hills, divizia imobiliară a BSG, şi BSR Europe, parte tot a concernului BSG, au dezvoltat proiecte imobiliare în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din România, investiţiile fiind estimate la sume cuprinse între 500 de milioane şi un miliard de euro.

Sursa: pncvirtual

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .