.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Armata israeliană a anunţat lansarea duminică a unui test la nivel naţional al unui sistem de alertare prin mesaje scrise scurte pe telefon destinate să prevină populaţia civilă în caz de atac cu rachete, relatează AFP.

Mesajele scurte, scrise în ebraică, arabă, engleză şi rusă, urmează să fie trimise pe telefoanele mobile personale ale locuitorilor diferitelor regiuni, inclusiv la Ierusalim, Tel Aviv şi Haifa.

În mesaj se spune “Comandamentul apărării pasive, test al sistemului de alertă (pe telefonul) mobil”, a precizat purtătorul de cuvânt al armatei într-un comunicat.

Exerciţiul urmează să se desfăşoare între orele locale 8.00 (8.00, ora României) şi 18.00 (18.00, ora României). El va dura până joi, când sistemul va fi testat la scara întregii ţări.

Potrivit presei, acest exerciţiu este destinat să pregătească apărarea populaţiei civile de eventuale tiruri cu rachete sau mortiere lansate de către Iran sau mişcarea şiită libaneză Hezbollah, care ar putea să urmeze unui atac israelian împotriva instalaţiilor nucleare iraniene.

Acest scenariu continua să ţină duminică prima pagină a unei mari părţi a presei israeliene.

Cotidianul Yediot Aharonot titrează, astfel, pe prima pagină că Israelul “nu este pregătit” pentru un război cu Iranul, relevând că “jumătate dintre israelieni nu au mască de gaze” sau că “lucrările de protecţie a clădirilor în care se află spitale vor fi terminate abia în trei ani”.

Ziarul Haaretz citează, la rândul său, un “oficial israelian de rang înalt” care afirmă că Iranul “a înregistrat progrese în producerea şi adaptarea focoaselor nucleare” pentru rachete capabile să atingă teritoriul israelian.

Israelul, singura putere nucleară – lucru nerecunoscut în mod oficial – din regiune, apreciază că existenţa sa ar fi ameninţată dacă Teheranul ar dispune de bomba atomică.

Iranul neagă că programul său nuclear ar avea scopuri militare, aşa cum îl acuză inclusiv occidentalii.

Statele Unite, odată cu apropierea alegerilor prezidenţiale, susţin calea consolidării sancţiunilor împotriva Teheranului, iar vizite recente ale unor oficiali americani în Israel au avut ca scop să descurajeze această ţară să lanseze un atac împotriva Iranului.

Sursa: Gandul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .