.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

izvorul-24-692x360Cei care au mers la Baile Olanesti au primit tot mai putin baile sulfuroase. Si asta pentru ca bazinele binefacatoare stau fara apa de aproape sase luni. Nemultumirea oamenilor este cu atat mai mare cu cat si apa de baut de la unele izvoare e taxata.

 “Primaria Baile Olanesti va ofera bazin cu apa sulfuroasa.” Acesta este mesajul cu care sunt intampinati turistii. Numai ca in realitate nimeni nu ii asteapta, pentru ca bazinul in care ar trebui sa se faca tratament a fost inchis. Potrivit unui mesaj afisat pe usa, exista probleme la furnizarea apei si se vede clar ca aici conducta care aducea apa sulfuroasa a fost taiata, anunta stirileprotv.ro.

Si nu vorbim despre o intrerupere temporara de alimentare cu apa, ci despre un blocaj intre atoritati, care dureaza de aproape o jumatate de an, scrie stirileprotv.ro

Turist: “Pensionarii vin pentru tratament si aici apele sunt sulfuroase. Este in detrimentul pensionarului, in detrimentul turismului. Normal ar trebui sa ii dea drumul.”

Turist: “De-aia vii, la tratament, nu? De ce vine omul aici? La tratament.”

Este incredibil, dar asa ceva inca se intampla in turismul balnear romanesc. Oamenii platesc bilete de tratament ca sa se faca bine si se aleg doar cu plimbarea si cu cheltuiala. Nimeni nu i-a anuntat ca bazinele cu apa sulfuroasa sunt inchise din aprilie.

Reprezentant: “Asta e ce a mai ramas. Daca am avea apa i-am da drumul si in doua zile.”

Si de ce nu facem asta? Autoritatile arunca vina dintr-o parte in alta. Primarul din Baile Olanesti sustine ca vina o poarta Agentia pentru Resurse Minerale, iar conducerea acesteia invoca vicii contractuale intre firma concesionara si agentie.

Vezi video aici:

Supranumite si “Izvoarele de aur”, datorita apelor minerale despre care se spune ca fac minuni pentru sanatate si vindeca o multime de afectiuni, Baile Olanesti au atras dintotdeauna turisti, din intreaga Europa.

Primele analize ale izvoarelor s-au facut la 1830, cand s-a descoperit ca au iod. In 1868 doctorul Carol Davila a facut analiza chimica a apelor si a decis sa ridice in zona primele stabilimente de tratament. Mult mai tarziu, prin anii ‘50, s-au pus bazele statiunii care traieste si astazi din gloria trecutului.

sursa si foto:  http://stireazilei.com/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .