.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

terori-tii-se-infliltreaza-in-europa-ca-imigran-i_574317Un grup de refugiaţi creştini care au fugit de sub teroarea brutală a ISIS, au identificat un militant jihadist dându-se drept imigrant disperat.

Poliţia germană l-a identificat pe presupusulterorist, dar a refuzat să depună acuzaţii împotriva lui invocând faptul că nu a comis încă o infracţiune în ţară. Acest fapt a stârnit şi mai multe temeri că militanţii ISISexploatează criza refugiaţilor pentru a introduce ilegal în Europa aceşti cumpliţiterorişti. Informaţia a fost postată în ediţia online a grupului Express.

Într-un recent raport, dat publicităţii de oficialităţile germane, se arată că în ţară au intrat peste un milion de imigranţi fără viză, iar Germania este, datorită acestui fapt, “prima ţintă” pentru un atac asemănător celui din Paris, care s-ar putea întâmpla “în orice moment”.

Creştinii asirieni care au făcut denunţul, spun că li s-a acordat azil datorită faptului că au fost ţinuţi ostatici de către Statul Islamic. Grupul a reuşit să fugă din Siria şi de acolo a făcut periculoasa călătorie cătreGermania, unde trăiesc acum în oraşul Saarlouis. Unul dintre refugiaţi a spus că l-a văzut pe jihadistul care a terorizat cartierul său în Siria, pozând şi trăind sub identitatea unui imigrant disperat.

Vorbind sub protecţia anonimatului, acesta a spus: “El m-a oprit de mai multe ori la punctul de control de lângă satul nostru din Siria. L-am găsit chiar şi pe Facebook, i-am vizitat profilul şi am constatat că este aceeaşi persoană. Am fost foarte speriat să constat că acest terorist este într-un stat democratic precum Germania şi trăieşte tocmai aici”. Bărbatul susţine că nu este primul caz de acest gen, şi că numeroşi militanţi ISIS ar fi putut obţine statutul de refugiat sirian în Germania. Mulţi refugiaţi creştini asirieni iau în considerare chiar faptul de a fugi din Germania de teama unui atac iminent.

Statul Islamic i-a luat adesea pe asirienii creştini ostatici, temutul grup terorist fiind recunoscut pentru brutalitatea cu care persecuta minorităţile, în special pe cele creştine. Charlie Kanoun, preşedintele Asociaţiei Culturale Asiriene, a declarat că în legislaţia germană poliţia “trebuie să aştepte până când această persoană va comite o infracţiune”. Pe bună dreptate acesta se întreabă cum de criminali care arborau steagul ISIS în Siria, pot să locuiască acum nestingheriţi în Germania. El a adăugat că a venit în Germania pentru a fi în siguranţă, dar a constatat că aceşti cumpliţiteroriştii sunt şi aici. Aceştia iau în serios posibilitatea să plece într-un stat creştin care îi poate proteja.

Poliţia locală a confirmat că a demarat o anchetă, dar fără ca respectiva persoană să fie pusă sub acuzare pentru acte de terorism sau altă infracţiune.

Serviciile de securitate germane cred că există mai mult de 800 de islamişti germani care au călătorit în Siria, dintre care 300 s-au întors “căliţi în luptă şi complet brutalizaţi”. Turcia a identificat recentul un atacator sinucigaş ISIS, care a omorât 8 turişti germani la Istanbul în această lună, ca fiind refugiat sirian.

În aceste circumstanţe, singura întrebare care se pune este unde şi când va avea loc primul atac în Germania. Şi mai îngrijorător, este faptul că autorităţile germane nu au instrumentele legale pentru a contracara aceste pericole. Singura speranţă este ca serviciile lor secrete să fie mult mai eficiente din acest punct de vedere şi să oprească la timp un posibil atac terorist.

sursa si foto:  http://ro.blastingnews.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .