.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Investitorul american spune că nervozitatea din societate va face imposibilă lăsarea nepedepsită a
fraudelor

Dacă după cutremurul financiar din 2007-2008 fraudele bancare au rămas nepedepsite, niciun reprezentant de frunte din lumea finanţelor neajungând la închisoare, următoarea criză va duce în spatele gratiilor bancheri cu nume în condiţiile în care presiunea publică va fi mare pentru ca acest lucru să se întâmple, a declarat pentru Russia Today, Jim Rogers, chairman la Rogers Holdings.
Investitorul american spune că următorul şoc este apropiat şi întrevede o recesiune în SUA începând cu anii 2013-2014. Ceea ce a susţinut economia americană până acum a fost pomparea banilor înainte de alegeri, însă acest lucru nu va mai fi valabil după scrutinul prezidenţial din noiembrie a.c. “Ar trebui să fim foarte îngrijoraţi faţă de anul viitor!”, a spus Rogers.
Noua criză va fi încă şi mai gravă decât cea încheiată în 2009 întrucât acum datoriile sunt mult mai mari. De data aceasta reprezentanţi de marcă ai sistemului financiar vor fi închişi pentru gestionarea frauduloasă a banilor, crede Rogers. Acesta aminteşte că în timpul crizei din anii ’30 au ajuns la închisoare numeroşi bancheri şi inclusiv şeful Bursei de la New York de atunci, Richard Whitney, a ispăşit o condamnare, deşi era reprezentantul unei familii recunoscute în istoria Americii. Nu mai departe de anii ’90, 1.000 de bancheri au fost închişi după scandalul “Savings & Loan”. “Nimeni nu merge acum la închisoare. Este aşa de absurd şi aşa de revoltător!”, a declarat Rogers indicând şi motivaţia pentru care acest lucru nu se întâmplă, respectiv conexiunile pe care oamenii care au comis fraudele le au la Washington.
La următoarea criză, însă, prieteniile politice nu vor mai funcţiona şi vor fi nume grele din lumea financiară care vor fi închişi pentru că oamenii vor fi foarte nervoşi. “Eu unul deja sunt foarte mânios; dar voi fi şi mai nervos şi vor fi, de asemenea, şi alţi oameni la fel de înfuriaţi. Da! Veţi vedea oameni mergând la închisoare aşa cum de fapt şi ar fi normal să se întâmple”, a afirmat Rogers.   Citiți mai departe pe curierulnational.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .