.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Probele şi ceremoniile din cadrul Jocurilor Olimpice 2012, ce vor avea loc începând de vineri la Londra, vor putea fi urmărite în România la mai multe posturi de televiziune, dar şi online.

TVR, în calitate de radiodifuzor oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra, va transmite, între 27 iulie şi 12 august, Jocurile Olimpice de la Londra, pe canalele TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, dar şi pe site-ul jo2012.tvr.ro.

De 48 de ani, Olimpiada se vede la TVR. Anul acesta, între 27 iulie şi 12 august, Jocurile Olimpice de la Londra se transmit la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi jo2012.tvr.ro, informează Televiziunea Română.

Posturile TVR 1, TVR 2 şi TVR 3 vor avea aproape 400 de ore de transmisie live de la Olimpiadă, iar grila TVR HD va fi alcătuită aproape exclusiv din transmisiuni în direct sau înregistrări de la Londra, însumând în jur de 300 de ore difuzate la calitate înaltă (HD).

“Este un eveniment care a cuprins întreaga lume, iar Televiziunea Română este pregătită să ofere telespectatorilor toate competiţiile importante, la cea mai bună calitate, într-un număr record de ore de transmisie pentru o televiziune din România. Dacă la Olimpiada din 2008 de la Beijing TVR a asigurat aproximativ 320 de ore de transmisie, anul acesta vom avea un plus de peste 70 de ore în direct de la Londra. Continuăm astfel tradiţia TVR de a conecta telespectatorii la cele mai mari evenimente sportive”, a declarat Mihnea Ionescu, directorul Departamentului Sport al TVR.

Transmisiunile în direct din toate spaţiile unde se desfăşoară probele olimpice vor fi acoperite de 10 comentatori şi reporteri trimişi de TVR la Londra: Alina Alexoi (gimnastică, scrimă), Dragoş Bocanaciu (judo, haltere, box, atletism, maraton), Cristian Mîndru (haltere, box, judo, handbal, baschet, lupte greco-romane), Sorin Hobana (canotaj, canoe), Narcis Şelaru (box, polo, haltere, lupte greco-romane, volei), Monica Bucur (gimnastică), Emil Hossu-Longin (înot, baschet), Dragoş Cojocaru (handbal, tenis de masă, badminton), Alexandru Roman (comentator polo, reporter), Vlad Arhire (reporter).

Din echipa TVR de la Londra mai fac parte Constantin Şerbu (şef delegaţie), Daniela Enăchescu (coordonare editorială şi tehnică), Dragoş Stan (producător ştiri), Valentin Bucur (tehnician şi editor imagine), Ionuţ Stanciu (editor imagine), Marian Tăbîrgic (cameraman), Cosmin Sandache (cameraman), Vasile Buţă (cameraman).

Pentru câteva dintre disciplinele de la JO 2012, comentatorii aflaţi la Londra vor fi susţinuţi, din studiourile de la Bucureşti, de Marian Olaianos (fotbal), Marius Mitran (fotbal), Mihnea Ionescu (fotbal), Daniel Chican (tenis), Ionel Stoica (box), Bogdan Tomulică (fotbal) şi Adrian Voinescu (baschet).

Pe lângă transmisiunile directe, TVR mai difuzează, în perioada 27 iulie – 12 august, rezumate, studiouri speciale şi buletine olimpice. Zilnic, de la ora 10.00, la TVR 1 şi TVR HD, telespectatorii pot urmări rezumatele zilei anterioare, comentate de Sorin Hobana. De la ora 11.00, Roxana Popescu şi Mihai Pilescu prezintă, alternativ, “Buletin Olimpic”, cuprinzând cele mai importante informaţii de la Londra, iar după-amiaza, în jurul orei 18.00 (în funcţie de transmisiunile în direct), la TVR 1 şi TVR HD, Marian Olaianos şi Tudor Furdui analizează, alături de invitaţii lor la “Studio Olimpic”, evoluţiile sportivilor din competiţie.

Ceremonia oficială de deschidere se va transmite simultan la TVR 1, TVR HD şi jo2012.tvr.ro, vineri, de la ora 23.00, şi va fi comentată, pentru români, de Alina Alexoi şi Sorin Hobana. În ziua de dinaintea deschiderii JO 2012, TVR 2 şi jo2012.tvr.ro oferă iubitorilor fotbalului primele trei meciuri, începând cu ora 16.45.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .