.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Joschka Fischer, considerat unul dintre cei mai populari oameni politici germani, fost vicecancelar şi ministru federal de Externe între 1998 şi 2005, a publicat un articol în ziarul elveţian de limbă franceză „Le Temps”, ce apare la Geneva, în care susţine răspicat că „situaţia Europei este gravă, foarte gravă”. „Cine s-ar fi gândit că premierul britanic David Cameron face apel la guvernele din zona euro să aibă curajul de a fonda o uniune bugetară (cu un buget comun şi o datorie publică garantată în comun)?”, se întreabă el în continuare, după care arată că acelaşi Cameron a mai afirmat că numai o integrare mai accentuată ar putea fi capabilă să împiedice dispariţia zonei euro. „Un premier britanic conservator! Casa europeană este în flăcări, iar Downing Street reclamă un răspuns hotărât şi raţional din partea pompierilor. Din nefericire, brigada de pompieri este condusă de Germania, care are în fruntea ei pe cancelarul Angela Merkel”, scrie cel ce a fost vicecancelar şi şef al diplomaţiei în guvernul condus de social democratul Gerhard Schröder.

„Europa continuă deci să stingă incendiul cu benzină – austeritatea impusă de Germania -, ceea ce are drept consecinţă transformarea, în decurs de trei ani, a crizei financiare a zonei euro într-o criză existenţială europeană. Să nu ne facem iluzii: dacă zona euro va dispărea, UE (cea mai mare economie mondială) va dispărea şi ea, antrenând o criză economică mondială de o amploare inedită pentru cele mai multe dintre persoanele aflate azi în viaţă. Europa este la capătul puterilor şi nu va putea să nu fie afectată în caz că Germania – şi Franţa – nu schimbă direcţia. Recentele alegeri din Franţa şi Grecia, alegerile municipale din Italia şi continuarea manifestaţiilor din Spania şi Irlanda arată că opinia publică nu mai crede în măsurile stricte de austeritate dorite de Germania”, scrie Fischer. În continuare, reputatul politician german arată: „Remediul «a ucide pentru a vindeca» al lui Merkel se confruntă azi cu realitatea şi cu democraţia. Constatăm o dată în plus pe spinarea noastră că acest fel de austeritate, aplicată în pofida unei crize financiare majore, nu duce decât la depresiune. Această idee ar trebui să fie de notorietate publică; ea este, înainte de toate, una dintre marile lecţii ale politicii de austeritate a preşedintelui american Herbert Hoover şi a cancelarului german Heinrich Bruning din timpul Republicii dela Weimer din anii ’30. Se pare, din păcate, că Germania, care trebuia să fie prima care să-şi amintească acest lucru, a uitat această lecţie. În consecinţă, haosul ameninţă Grecia, ca şi posibilitatea ca falimentele bancare din Spania, Italia şi Franţa să devină o avalanşă financiară care ar acoperi Europa. Iar pe urmă? Trebuie să facem cruce la ceea ce două generaţii de europeni au creat – o enormă investiţie în punerea în practică a instituţiilor, care a condus la cea mai lungă perioadă de pace şi prosperitate din istoria continentului?”.  Citiți mai departe pe cotidianul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .